About Lara

about lara

Welkom lezer!

Voordat ik je meeneem op mijn avontuur wil ik mezelf aan je voorstellen. Mijn naam is Lara Gabriëlle van der Reijken. Ik ben geboren op 22 december 1996 in het prachtige stadje Delft. Hier woon ik al heel mijn leven. Op dit moment staat mijn leven voornamelijk in het teken van studeren. Dit is natuurlijk erg belangrijk en er komen veel keuzes bij kijken. Ga ik nog verder studeren of wil ik toch de werkende wereld in. Hoe het allemaal verder gaat kun je lezen op mijn blog!

Need to knows about Lara

Mijn grootste passie is overduidelijk creatief bezig zijn, dit zie je dan ook weer goed terug in de opleiding die ik volg, namelijk Grafisch Vormgeven in Rotterdam. Ontwerpen is voor mij een manier om mij te kunnen uiten als ik niet wil praten. Tekenen, illustreren of lekker fotograferen alles kan en dit vind ik dan ook het grootste pluspunt van het vak! Naast de tijd die ik op mijn opleiding doorbreng daag ik mezelf graag uit met nieuwe technieken, zoals video’s maken of lekker DIY’en. De DIY experimenten zal je zeker nog wel eens voorbij zien komen op Schatreijk, want ik wil jullie graag inspireren hoe je met simpele dingen de gaafste dingen kunt creëren.

Naast mijn passie voor ontwerpen en creatief bezig zijn, heb ik nog een grote hobby. Korfballen! Sinds mijn vierde loop ik rond op het korfbalveld van DES. Gedurende de jaren ben ik  van alles gaan doen voor de vereniging, zoals wedstrijden spelen, trainen geven en coachen van een jeugdteam en het organiseren van jeugdactiviteiten. De kindjes zijn super leuk om te trainen en binnen de jeugdcommissie kan ik veel kanten van mijn opleiding laten zien. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de Social Media & de promotie van de activiteiten (flyers, posters, promotiepraatje).

about-me

Naast alle wekelijks terugkerende passies heb ik ook nog een passie die jammer genoeg iets minder vaak voorkomt, namelijk reizen. Het liefst ga ik zo vaak mogelijk weg en zoek ik het avontuur op. De reizen die ik tot nu toe heb gemaakt zijn allemaal erg verschillend van rondreizen tot wintersport tot zonvakanties. Maar allemaal op zulke te gekke plekken. Mijn passie voor reizen is pas echt zo groot geworden toen ik op mijn 16e een lange rondreis door Amerika heb gemaakt samen met mijn ouders en broertje. Alle verschillende plekken, de natuur en de big city of het strand. Alles zijn we tegengekomen tijdens deze reis. Vroeger gingen we bijna altijd kamperen in Frankrijk of Spanje. Dat vond ik al te gekke vakanties. Lekker rondlopen op de camping en zelf weten wat je doet de hele dag. Wat kon ik daarvan genieten.  Maar toch wil ik meer  plekken zien van de wereld. Zo staat nog steeds op mijn lijstje van droomreizen; Zuid-Afrika, Indonesië en Hawaii. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar ik naar toe zou willen of met vriendinnen of samen met mijn vriend. Elk jaar gaan we opnieuw kijken welke plek we dit jaar willen bezoeken en op zoek naar mooie herinneringen en avonturen!

‘LIVE YOUR DREAMS ‘

Als laatste grote passie is de laatste jaren ontstaan fotografie. Door de kansen die ik heb gekregen tijdens de jaren op school, met de fotografielessen en de laatste maanden bij mijn stage heb ik een echte passie ontwikkeld voor fotografie. Je kunt op zoveel manieren een boodschap vastleggen op beeld of gewoon een mooi beeld maken door op het juiste moment te klikken! En JA! Ik ben dol op ideeën vastleggen op beeld. Ik ben een echte visual addict. Zelfs als ik dingen probeer uit te leggen of mensen verhalen vertellen zie ik het altijd voor mij in beelden *oops*! De passie voor fotografie heb ik nog niet zo lang,  maar ik wil meer, meer, meer. En ja als ik iets wil dan ga ik ervoor.. ik ben en blijf een persoon die gaat voor haar doelen en dromen! Dus wat ga ik doen… veel foto’s voor de blog zelf maken en gewoon veel oefenen. Maar het belangrijkste is natuurlijk goed materiaal, jammer genoeg zijn de echt goede camera’s nogal prijzig! Dus nog even doorsparen voor die mooie camera.

about-me-2

Waarom ben ik Schatreijk begonnen?

Veel mensen hebben mij de vraag gesteld waarom ik gekozen heb om te gaan bloggen. Ik kan mij goed voorstellen dat mensen zich dit afvragen. Het allerbelangrijkste voor mij was dat ik veel passies heb die ik in het bloggen kan laten samenkomen. Fotografie, schrijven, reizen & creatief bezig zijn. Naast al mijn passies wil ik mensen meenemen in mijn leven als jong volwassene op naar de grote avonturen! Afstuderen, reizen en mogelijk snel op mezelf gaan wonen.. veel veranderingen waar veel bij komt kijken. Schatreijk is de plek waar ik mijn ervaringen ga delen en vooral mensen wil inspireren om het beste uit je leven te halen en je dromen waar te maken ook al lijken ze nog erg ver weg. Er is altijd een weg om het waar te maken

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt wie ik ben! Neem vooral een kijkje bij de blogpost! Mocht je op zoek zijn naar persoonlijk advies of heb je nog vragen, neem dan contact op via het contactformulier en dan krijg je snel antwoord van mij!

Liefs,

Lara van der Reijken