About Lara

about lara

Leuk dat je nieuwsgierig bent wie zich achter Schatreijk bevindt. Ik zal mezelf even voorstellen! Ik ben Lara. Ik ben geboren op 22 december 1996 in het prachtige stadje Delft. Hier woon ik al heel mijn leven. Op dit moment ben ik student met daarnaast nog heel veel andere dingen op het programma. Maar studeren is voor mij het geen waar ik de meeste energie in steek. Tijd om meer over mijn leven te vertellen!

Need to knows!

De eerste passie waar jullie niet omheen kunnen is gelijk ook de belangrijkste in mijn leven. Oh nee! Een van de belangrijkste! De eerste passie is creatief bezig zijn. De passie voor creativiteit is veel terug te zien in de opleidingen die ik heb gevolgd. Zo heb ik het Grafisch Lyceum gevolgd. En volg ik nu een HBO-studie met veel creatieve kanten! Ik ben namelijk dit jaar vol enthousiasme begonnen aan de Associate Degree Crossmediale Communicatie! Springen de vraagtekens bij je op? Neem even een kijkje waarin ik alles vertel over de opleiding!

Ontwerpen is voor mij een manier om mij te kunnen uiten als ik even niet wil praten. Tekenen, illustreren of lekker fotograferen alles kan. Dit is voor mij het grootste pluspunt van het vak! Naast de tijd die ik op mijn opleiding doorbreng daag ik mezelf graag uit met nieuwe technieken. Leren hoe ik video’s moet maken of DIY’en. De DIY experimenten zie je voorbij komen op Schatreijk, want ik wil jullie inspireren hoe je met eenvoudige dingen de tofste resultaten kan creëren.

Naast mijn passie voor creatief bezig zijn, heb ik nog een grote hobby. Namelijk korfballen! Sinds mijn vierde loop ik rond op het korfbalveld van DES. Gedurende de jaren ben ik naast zelfs spelen een hoop andere dingen gaan doen voor de vereniging, zoals trainen geven en coachen van een jeugdteam, het organiseren van jeugdactiviteiten, fotograferen voor de vereniging en social media ondersteunen! De kindjes zijn super leuk om te trainen en binnen de jeugdcommissie kan ik veel van mijn hobby’s laten samenkomen.

about-me

DÉ REIZIGER IN MIJ

Naast alle veel terugkerende passies heb ik ook nog een passie die jammer genoeg iets minder vaak voorkomt, namelijk reizen. Het liefst ga ik zo vaak mogelijk weg en op zoek naar avontuur. De reizen die ik tot nu toe heb gemaakt zijn allemaal erg verschillend; rondreizen, wintersport of zonvakanties. Maar allemaal op zulke bijzondere plekken. Mijn passie voor reizen is gekomen toen ik op mijn 16e een lange rondreis door Amerika heb gemaakt samen met mijn ouders en broertje. Alle verschillende plekken; de natuur, big city of het strand. Alles zijn we tegengekomen tijdens deze reis. Vroeger gingen we altijd kamperen in Frankrijk of Spanje. Dat vond ik al te gekke vakanties. Lekker rondlopen op de camping en zelf weten wat je doet de hele dag. Wat kon ik daarvan genieten.  Maar ik wil meer  plekken zien in de wereld. Zo staan er nog genoeg plekken op mijn lijstje; Zuid-Afrika, Indonesië en Hawaii. Maar er zijn nog veel meer plekken waar ik naar toe zou willen. Met vriendinnen of samen met mijn vriend. Elk jaar gaan we opnieuw kijken welke plek er dit jaar bezocht gaat worden. Op zoek naar mooie herinneringen en avonturen!

travel journey Kroatië

‘LIVE YOUR DREAMS ‘

CAPTURE THE MOMENTS

Deze passie is de laatste jaren ontstaan fotografie. Met de kansen die ik heb gekregen op school of stage heb ik absoluut een kleine passie ontwikkelt voor fotografie. Een spiegelreflex camera op zak heeft mijn liefde voor fotografie alleen maar vergroot! Sport, natuur, dieren of mensen fotograferen alles vind ik leuk om te doen! Je kunt op zoveel manieren een boodschap overbrengen op beeld of gewoon een mooi plaatje maken door op het juiste moment te klikken! En JA! Ik ben dol op ideeën vastleggen op beeld. Ik ben een echte visual addict. De passie voor fotografie heb ik nog niet zo lang,  maar ik wil meer, meer, meer. En ja als ik iets wil dan ga ik ervoor.. ik ben en blijf een persoon die gaat voor haar doelen en dromen. Met de spiegelreflex op zak deel ik mijn mooiste plaatjes zo af en toe met jullie op Schatreijk!

Nu jullie mij iets beter hebben leren kennen is het tijd om mijn gedachte achter Schatreijk te delen met jullie!

 

about-me-2

Waarom ben ik Schatreijk begonnen?

Veel mensen hebben mij de vraag gesteld waarom ik gekozen heb om te gaan bloggen. Dit kan ik mij goed voorstellen. De belangrijkste reden om te gaan bloggen was dat ik mijn passies in het bloggen kan laten samenkomen. Fotografie, schrijven & creatief bezig zijn. Naast al mijn passies wil ik mensen meenemen in mijn leven als jong volwassene op naar de grote avonturen! Studeren, reizen en mijn eigen leven opbouwen. Veranderingen waar veel bij komt kijken. Schatreijk is de plek waar je een kijkje kan nemen in mijn leven! En kan zien hoe ik kies om al mijn dromen werkelijkheid te maken,, laat je inspireren om je eigen dromen waar te maken. Ook al lijkt het nog onmogelijk. Er is altijd een weg om het waar te maken

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt wie ik ben! Neem vooral een kijkje op de site! Mocht je op zoek zijn naar persoonlijk advies of heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier dan krijg je snel antwoord van mij!

Liefs,

Lara van der Reijken