Mijn goals voor oktober! #7

goals voor oktober

En toen was ook de maand waar in de herfst weer begon, ik aan mijn nieuwe opleiding begon alweer voorbij. Het jaar is al ver gevorderd maar dat zegt niet dat al mijn jaardoelen al bereikt zijn! Op naar de nieuwe doelen om ze alsnog te halen voordat we 31 december bereikt hebben.

Terugblik naar september

Het was de maand waarin mijn leven weer eventjes op zijn kop stond. Nieuwe opleiding, nieuwe klas. Een weekplanning die voor een deel bepaald werd in plaats van dat ik elke week zelf alles kon plannen. Dit zorgde er dan ook voor dat ik erg op zoek ben geweest naar de juiste weg voor mijn gevoel.

Tijd om terug te blikken op de zes doelen die ik voor mezelf gesteld had. De nieuwe groepslessen zijn gelukt! Met succes want een aantal vond ik echt heel leuk. Nu nog iets vaker gaan. De andere twee op het gebied van ritme, dus slapen en tussen school en alle andere taken die kan nog wel iets beter. Dus die wil ik ook voor deze maand in mijn achterhoofd houden.
Bij de doelen voor Schatreijk is alleen het ritme creëren tussen school en mijn blog gelukt. Ik heb als vaste momenten om te bloggen de maandagochtend en de vrijdagmiddag gekozen. Dit zorgt ervoor dat ik geen afspraken plan, ideeën de hele week verzamel zodat ik niet op die momenten zonder ideeën zit. Zou zonde zijn van de tijd. Maar het doel voor het maken van een media kit is niet voltooid. Gewoon simpel weg niet aan toegekomen door de veranderingen. Deze maand in de herkansing. De grafische en creatieve blogs zijn uitgedacht en staan voor deze maand op de planning om uit te voeren.

Goals voor oktober!

Persoonlijk:
  • Nog meer rust creeëren door meer regelmaat in het slapen, eten & bewegen.
  • Sportmomenten blokkeren in mijn agenda zodat ik ook ga!
  • De schoolopdrachten zoveel mogelijk door de weeks maken zodat het weekend in het teken staat van mijn vriend, familie, vrienden en korfbal
Blogdoelen:
  • Mediakit starten
  • Creatieve blogs online!
  • Nadenken over de social media accounts van mijn blog, Hoe wil ik deze vormgeven op het gebied van tekst en fotografie.

Challenges

Ik heb de nodige uitdagingen lopen op dit moment. Zo heb ik nog altijd de 101 dingen in 1001 dagen challenge. Ook deze lijst wil ik in oktober verder vorderen. Naast deze challenge heb ik er eentje gevonden bij 2WMN waarmee ik denk heel veel tijd ga winnen namelijk een social media challenge. Ik wil komende maand kijken hoe het gaat als ik erop ga letten hoeveel ik allemaal kan doen in de tijd die ik nu op mijn telefoon spendeer. Daarnaast de kleinere challenges maar wel belangrijk voor mij zijn de 4 of 5 keer per week sporten & elk week mijn deadlines voor het weekend voltooid hebben.
Ik ben er klaar voor om de volgende stappen te zetten richting mijn doelen van 2017! We gaan het zien of ik het in december voltooid hebben. Maar laten we er vooral een mooie maand van maken. Wat zijn jullie doelen voor deze maand?

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge