Nieuws! Schatreijk gaat veranderen

schatreijk gaat veranderen

Oké het hoge woord is eruit, ik kan niet meer terug! Op dit moment zit ik met knikkende knieën achter mijn laptop omdat ik het toch wel heel spannend vind om het te delen. Maar ik kan niet anders … het gaat zo’n groot deel van mijn tijd innemen de komende maanden dat ik er niet meer omheen kan. Het is zeker niet het schrikken waard, maar het is de hoogste tijd om jullie de plannen die in mijn hoofd rondspoken te vertellen. Het is namelijk niet niks; het kost veel tijd, voorbereiding en het levert indirect ook veel positieve energie op! Nu 2017 bijna voorbij is vond ik het tijd om een volgende stap te maken, maar welke stap?

Schatreijk gaat uitbreiden!

Alweer bijna twee jaar geleden ontstonden de plannen om mijn droom waar te maken, het hebben van mijn eigen blog. Maar stopt daarbij het dromen? Nee zeker niet, ik ben er van overtuigd dat er altijd nieuwe dromen ontstaan wanneer andere zijn uitgekomen en ja dit is dus bij mij ook het geval. Heel misschien was deze droom er ook al wel toen ik Schatreijk begon, maar heb ik deze voor mij uitgeschoven. Ja nu ik het heb geschreven kan ik het eigenlijk wel gelijk bevestigen, deze droom zit er al een heel aantal jaren. Maar afgelopen maand is er iets op mijn pad gekomen waardoor ik er niet meer omheen kan. Voor school moet ik een jaar lang een project uitvoeren wat aansluit op de opleiding die ik volg. Ben je nog niet op de hoogte wat mijn opleiding inhoudt? Neem even een kijkje in mijn artikel over Crossmediale communicatie! Een eis voor het project was dat het crossmediale communiatie bevat en verder mocht je alles zelf bedenken! Dus mijn project stond vast, tijd om droom te realiseren in 2018!

Dreams come true

Mijn droom luidt als volgt:

Ik ga mijn liefde voor ontwerpen, illustreren en andere creatieve hobby’s koppelen aan Schatreijk. Mijn eigen illustraties zal ik gaan verkopen, maar hoe of wat staat nog niet compleet vast! De andere creatieve hobby’s: fotograferen, grafisch ontwerpen en communicatie things ga ik aanbieden op de website. 

Natuurlijk is dit niet allemaal binnen een week of twee gerealiseerd. Dus wanneer alles publicatie klaar is, ik heb geen idee. Ik zal jullie zeker weten gaan betrekken in het traject naar de livegang van mijn grote droom. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zoals ontwerpen die klaar zijn, website issues of grote hoogtepunten, dan zal ik die met jullie gaan delen. Maar op Instagram zal ik jullie van nog dichterbij betrekken bij het project d.m.v. de kijkjes achter de schermen via stories. In de stories komen bijvoorbeeld momenten voorbij wanneer ik nieuwe schetsen heb gemaakt, tijdens het illustreren of wanneer ik de foto’s ga maken. Weet je waar ik mij eigenlijk wel echt over verbaast heb? Hoeveel er bij komt kijken om zo’n droom als dit werkelijkheid te maken? De meest simpele dingen kunnen zoveel invloed hebben op het verdere verloop. En een ontdekking die ik heb gedaan is dat ik super slecht keuzes kan maken als ik weet dat er meer vanaf hangt. Tevens niet alleen bij dit project maar ook bij andere belangrijke stappen of dingen waar consequenties aan kunnen zitten. Maar ja ik zal het toch wel moeten gaan doen wil ik dit waar gaan maken.

Tijd voor de uitdaging, levenslessen en veel creatieve tijd! I love it!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge