De mogelijkheden van Schatreijk zijn gericht op het promoten van je bedrijf. Promoten kan op verschillende manieren, maar bij Schatreijk vind je alles in één. De diensten zijn grafisch vormgeven op het gebied van online en offline promotiemateriaal en social media beheer voor de nieuwste en belangrijkste promotiekanalen. Laten we verder gaan met de mogelijkheden.

SOCIAL MEDIA

Krijg jij spontaan kriebels bij het idee van online marketing via Instagram of Facebook? Dan ben je aan het goede adres. Want mijn handen gaan er van jeuken, ik krijg er energie van & het levert iets op! Schatreijk biedt diverse pakketten aan om jou te helpen met de start, promotie en beheer van jouw social media. 

LEES MEER

ONTWERPEN

Een nieuw logo, een complete huisstijl of juist promotiemateriaal voor jouw eigen bedrijf? Ik help je verder met het realiseren van passend materiaal (flyer, poster, advertentie of brochure) om jouw onderneming tot een succes te maken. Bekijk de vele mogelijkheden van vormgeving.

LEES MEER

FOTOGRAFIE

De camera is mijn tweede linkerhand. Wat begon als hobby is nu niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik hou van mooie beelden. Ben jij op zoek naar nieuwe portretten, beelden voor je social media, productfotografie of juist een familieshoot? Let’s take a look en vertel mij wat je zoekt.

LEES MEER

Wil je alvast een voorproefje?

Let's go!