Goals voor januari

doelen voor de eerste maand van 2018

Het jaar is alweer bijna een weekje onderweg, maar ook in 2018 blijven de maandelijkse doelen aanwezig op Schatreijk. Het heeft mij in 2017 zoveel scherper gehouden op het behalen van mijn doelen en daarmee indirect de dromen. Tijd voor de doelen voor de eerste maand van 2018.

Een korte terugblik

In 2017 heb ik de maandelijkse doelen ingevoerd op Schatreijk. Hier zaten toch wel meer redenen aan vast. De eerste reden is dat ik graag mijn doelen met jullie wilde delen voor focus voor mezelf. De andere reden van het delen van mijn eigen gestelde doelen is om jullie te inspireren om dit zelf ook te gaan doen. Om ook in 2018 veel van mijn dromen en doelen te realiseren blijven mijn doelen maandelijks op Schatreijk terugkeren. Dit zal in de eerste week van elke maand zijn. Tijd om de eerste doelen van 2018 op een rijtje te zetten.

Januari, wat ga ik doen?

Persoonlijke doelen:

  • Meer ontspanning inplannen, door de weeks en in het weekend!
  • Verhuizing helemaal voorbereiden
  • Meer nachtrust pakken, zodat ik voor andere dingen meer energie heb!
  • Sparen natuurlijk met het oog op mijn verhuizing van februari

Blog gerelateerd:

  • Nieuwe rubrieken inbrengen
  • Planning volgen
  • Beeldmateriaal verbeteren

Rustig eerste maandje

De eerste maand op de kalender is voor mij een maand waarin ik een rustige start ga maken. Even gas terug na een volle maar gezellige decembermaand. En daarnaast wordt ook februari een hectische maand met de grootste verandering (vermoedelijk) van het jaar. Dus energie opdoen, ontspannen en ja toch kleine doelen behalen is de bedoeling. De doelen die ik heb gesteld zijn vooral gericht op het verbeteren van de stappen die ik afgelopen jaar heb gezet. Finetunen is nooit verkeerd zo aan het begin van het jaar.  Dus tijd om er een mooie maand van te maken.

Heb jij ook doelen gesteld voor januari? Zoja! Ik ben benieuwd, deel ze in de reacties!

Foto in de header komt van Pexels

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge