PORTRETFOTOGRAFIE

Angst voor de camera is iets waar veel mensen last van hebben. Herken jij dat? Vergeet het maar snel want het is helemaal niet nodig! Maar hoe overwin je deze angst? Gewoon doen, staan voor die camera en let’s do this!

Wil jij graag unieke foto’s voor je website, promotiemateriaal of social media? Maar niet de typische zakelijke touch maar juist jezelf laten zien? Dan gaan wij samen aan de slag om jouw style op papier te zetten en dan is het tijd voor de shoot!

Want het laatste waar ik van houd is een zakelijke sfeer wanneer ik de camera in mijn hand heb. Voordat we gaan shooten bespreken we je wensen via skype of met een lekker koffietje, maken we een moodboard en dan is het tijd voor  de langverwachte foto’s te gaan maken.

CONTENTFOTOGRAFIE

Loop jij regelmatig vast als je gaat beginnen met de fotografie voor je social media of overige promotie. Dan is Schatreijk hier om jou te helpen! Na een creatieve brainstorm gaan we aan de slag met het creëren van het juiste beeldmateriaal.

Juist beeldmateriaal is echt cruciaal. Foto is een belangrijk onderdeel van je promotie. Namelijk voor je website, promotiemateriaal of social media! De content fotografie is bedoelt voor bedrijfsfotografie. Beelden waarmee we jouw diensten naar voren brengen, je aan het werk zien of zakelijke portretten máár wel met een creatieve en persoonlijke touch.

GROEPSFOTOGRAFIE

Een groepsfoto van de familie, het personeel of jouw vriendinnengroep. Het blijft een gedoe om iedereen helemaal op de foto te krijgen wanneer je een foto maakt. Daarom helpt Schatreijk jouw met het creëren van de groepsfoto’s.

Het leuke van een groespshoot is dat de foto’s spontaan gemaakt worden. Als Schatreijk is de voorkeur om deze shoots op een locatie te doen die goed past bij de groep. Zijn jullie vaak buiten, kies dan een mooie buitenlocatie. Of als jullie echte stadsmensen zijn dan is dit natuurlijk ook een optie.

Naast grote groepen zijn duo’s of drietallen ook mogelijk. Wil jij je ouders verrassen met nieuwe foto’s van jouw en je broers of zussen. Of wil jij samen met je geliefde een paar mooie foto’s. Laten we kijken naar de mogelijkheden

* De groepsfoto’s kunnen maximaal gemaakt worden in groepen van acht personen.

LET’S DO THIS!

Wil jij nu heel graag dat Schatreijk jouw fotografie gaat verzorgen, portretten maakt voor jouw nieuwe visuele identiteit of mist jouw vraag? Als je een aanvraag indient dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.