behind the scene

Het is tijd om jullie de andere kant van het bloggen te laten zien. Natuurlijk zien jullie het eindresultaat verschijnen op Schatreijk. Maar daar gaat veel meer aan vooraf. Tijd om jullie mee te nemen in een dagje bloggen!

Brainstormen & schrijven

Voordat alle artikelen online komen moeten de ideeën ergens vandaan komen. Eens in de maand plan ik standaard tijd voor mezelf in, waarin ik al mijn ideeën op papier zet. Natuurlijk ontstaan ideeën ook op andere momenten. Deze schrijf ik dan op in mijn notitieboekje zodat ik ze niet vergeet. Aangezien ik maandelijks een geschatte planning maak is de brainstorm echt mijn favoriete onderdeel van de start!

Na de brainstorm voor de onderwerpen is het tijd om achter mijn computer te kruipen en tijd te maken om te starten. Het schrijven van artikelen is niet zo gedaan, aangezien er inspiratie voor nodig is maar ook tijd! De momenten dat ik ruimte vind om te schrijven is voor mij alleen maar me-time en ontspanning.

Tijd voor de volgende fase!

Na het schrijven is het tijd voor de laatste en wat mij betreft de leukste van het bloggen. Al hoewel het schrijven en foto’s maken staat wel gelijk denk ik. In het maken van de foto’s kan ik zoveel creativiteit kwijt, I like that! Dit is precies wat ik wilde met mijn blog. Mijn passie voor schrijven en fotografie combineren! Meestal plan ik in het weekend tijd om alle foto’s te schieten dus tijd om te kijken hoe mijn kamer er dan uit ziet haha. En tegelijk geef ik jullie een kleine sneakpeak in de blogs die in korte tijd zullen gaan volgen nu de foto’s zijn gemaakt.

Tijd om een aantal eindresultaten van een blog dagje met jullie te delen. Wat voor blogs zullen het worden denk je wanneer je de foto’s ziet?

behind the scene behind the scene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart