Best of 2017: 15 meest gelezen blogposts!

best of 2017

2017, wat een jaar. Het werd een jaar waarin ik veel negatieve gebeurtenissen een plekje gaf, veel van mij af schreef op Schatreijk en mezelf ontplooide tot de persoon die ik nu ben. Ik kan terug kijken op een jaar waarin een hoop is gebeurd. Bloggen is het afgelopen jaar echt onderdeel van mijn leven geworden en nog elke dag ben ik blij met de stap die ik nu bijna 3 kwart jaar geleden heb gezet!

Best of the year

Ik vind niks mooiers dan aan het einde van een jaar een kleine terugblik te doen op de dingen waarmee ik het meeste plezier aan heb beleeft, mij het meest is bijgebleven maar ook zeker de successen die ik behaald heb in 2017. Daarom heb ik in de maand december een best of year rubliek in het leven geroepen. Vandaag de aftrap met de best of the year: blogposts! Ja het jaar is nog niet volledig voorbij, maar toch is dit degene waarmee ik heel graag aftrap. Meerdere redenen zijn hiervoor, de meest eenvoudige is dat mijn blog iets is waar ik het afgelopen jaar veel tijd in heb gestoken en toch wel bovenaan staat denk ik aan dingen waar ik op dit moment het trotst op ben. Dus genoeg gezegd, ik ben de statistieken ingedoken en heb de top 10 best gelezen artikelen verzameld. Heb je ze gemist? Dan is dit het moment om ze alsnog te lezen.

DE TOP 15 best gelezen artikelen van 2017!

1. Persoonlijke update 1
Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijk artikelen heb geschreven, dus vond het wel weer eens tijd! De persoonlijke update gaat over de laatste zomerweken, een nieuw avontuur wat bijna gaat beginnen en een nieuw voornemen. Ik zal je er snel meer over vertellen!

Lees hier de rest van dit artikel

2. Persoonlijke update 2
Ja het is alweer vijf weken geleden om precies te zijn dat ik de laatste persoonlijke update schreef. Er is in die vijf weken een hoop in mijn leven veranderd. Zo is mijn nieuwe opleiding aan het HBO gestart, is de korfbal weer begonnen en is het zomerse weer zo goed als volledig verdwenen en ingeruild voor de vele regenbuien. Ik ga jullie even gezellig bijkletsen op deze fijne dag.

Lees hier de rest van dit artikel

3. Travel journey Kroatië 1
Kroatië, ik weet niet hoe het bij jou zit, maar voor mij was het een vrij nieuwe vakantiebestemming. En ja, het land wordt alleen maar meer populair. Dit jaar was het aan mij de beurt om het land wat zo stijgt in populariteit te bezoeken. En op een hele bijzondere manier! Namelijk roadtrippen, maar liefst 10 dagen. Laat ik jullie meenemen in de eerste vier dagen van onze roadtrip.

Lees hier de rest van dit artikel

travel journey Kroatië

4. Toerist in eigen land: De bollenroute van Oegstgeest naar Lisse
Vragen jullie je soms ook wel eens af waarom alle toeristen naar Nederland komen? Nou ik wel. Mijn gedachten vragen al gauw ‘Waarom is Nederland dan zo bijzonder?’ Die regen en kou hebben ze toch wel op meer plekken? Maar Nederland heeft veel meer moois te bieden, die wij als inwoners vaak vergeten. Zo was ik afgelopen weekend even toerist in eigen land. Samen met drie vriendinnen ging ik op stap naar de bollenroute van Oegstgeest naar Lisse!

Lees hier de rest van dit artikel

Bollenroute van Oegstgeest naar Lisse
5. Blog beginnen
Stiekem vind ik dit écht heel erg spannend om te doen, maar ik ga het toch doen. Ik ga bloggen! Een droom die al lang bestaat, maar altijd heb ik het voor mij uitgeschoven en rustig op papier verder geschreven, maar nu is het dan eindelijk zover!

Lees hier de rest van dit artikel

6. Crossmediale wattuh
Drie maanden geleden ben ik gestart met een nieuwe opleiding. En ja wel hoor op het HBO! De opleiding die ik na veel overwegen gekozen heb is Crossmediale Communicate. Na elke keer uitleggen wat de studie inhoudt is het tijd voor wat meer verduidelijking.

Lees hier de rest van dit artikel

7. Hotspot: Altijd in de buurt
Misschien ken je het wel … plekjes waar iedereen het over heeft, je te gekke foto’s van voorbij ziet komen op social media, maar waar je zelf nog nooit geweest bent. En ik ga gelijk eerlijk zijn; dit komt vooral door gebrek aan tijd en omdat in je hometown afspreken nu eenmaal makkelijker is. Maar Altijd in de Buurt in Rotterdam is toch stiekem wel een erg leuk plekje!

Lees hier de rest van dit artikel

altijd in de buurt
8. Schatreijk gaat iets nieuws doen
De titel verklapt het natuurlijk al een beetje … Schatreijk heeft groot nieuws! Ben jij benieuwd wat? Lees dan snel verder! Hier vertel ik alles over mijn plannen om video’s te gaan maken naast het schrijven van blogs. Maar wegens de opleiding is dit er nog niet van gekomen. Wie weet iets wat in 2018 wel gaat lukken?

Lees hier de rest van dit artikel

9. Hotspot: Club vers
Ja gezond eten buiten de deur wordt voor vele mensen gezien als lastig. Daarom ben ik weer gaan spotten bij jawel een gezonde hotspot. De naam verklapt het eigenlijk al; Club Vers in Den Haag! Tijd om een kijkje te nemen.

Lees hier de rest van dit artikel
club-vers3

10. 101 dingen in 1001 dagen challenge lijst
Dat ik van lijstjes maken ben dat weten jullie inmiddels wel. Maar een lijstje voor maar liefst 2,5 jaar? Ja! Ik heb een soort van to do lijstje gemaakt waar ik 1001 dagen over mag doen (2,5 jaar maar liefst) om 101 dingen te doen. De lijst bestaat uit doelen, dromen maar ook simpele to do’s of juist grote mijlpalen die komen in deze tijden. Ben jij benieuwd wat ik ga doen en of het gaat lukken?

Lees hier de rest van dit artikel

11. 2018, het jaar van de grote veranderingen
Er speelt zich al een week of twee een grote verandering in mijn leven wat ik nog niet met jullie gedeeld heb. Vandaag op 5 december vind ik het tijd om dit te delen. Een dag die veel mensen koppelen aan sinterklaas! Logisch, maar voor mij is het een hele andere dag. Althans tuurlijk ga ik sinterklaas vieren met familie, maar ook is er nog iets anders gelinkt aan vandaag. Genoeg nieuwsgierig gemaakt, tijd om jullie het te vertellen.

Lees hier de rest van dit artikel

12. Pink wall rotterdam
Roze muur in Rotterdam, ik kon het niet laten om er niet even langs te gaan om nieuwe foto’s te schieten. Dus camera in de tas, batterij opgeladen, leuke outfit aan en huisfotograaf (mijn moeder ;)) en op naar Rotterdam! Tijd om het resultaat met jullie delen.

Lees hier de rest van dit artikel

pink wall rotterdam
13. Aan zomerplannen geen gebrek
Ja dat dit een lange zomer werd wist ik al vanaf het begin van afgelopen schooljaar. De reden hiervoor? Ik zou in maart als alles goed zou gaan afgestuurd zijn. En zoals je eerder hebt kunnen lezen, is alles goed gegaan. En ben ik dus vanaf maart al vrij. ik zal ik niet zijn als ik geen plannen bedenk voor de ruime vijf maanden die ik vrij ben. Ik zal jullie eens kort op de hoogte brengen!

Lees hier de rest van dit artikel

14. Persoonlijke update 3
Je ziet het goed, een persoonlijke update! Meestal doe ik deze updates niet zo consequent, maar ik merk dat jullie ze leuk vinden en daarbij komt kijken dat ik het heel leuk vind om ze te maken! Dus tijd voor weer een nieuwe update van de afgelopen twee weken. En toch is er alweer een hoop gebeurt.

Lees hier de rest van dit artikel

15. Favorieten april
De maanden vliegen soms voorbij. En voor je het weet ben je alle mooie momenten van de maand of jaar weer vergeten. Daarom heb ik bedacht om elke maand een korte terugblik te doen over de afgelopen maand, met leuke, maar ook belangrijke mijlpalen of gebeurtenissen Tijd om terug te blikken op de maand April!

Lees hier de rest van dit artikel

travel journey citytrip Barcelona

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge