on-top

Kunnen leren van andere mensen is het mooiste wat er is. Ik heb een aantal bloggers waar ik erg geïnspireerd door ben. Volgen doe ik ze al een enige tijd. Toen ik het plan had om mijn eigen blog te starten ben ik op internet gaan rondkijken naar tips, persoonlijke verhalen en hoe zij het aanpakte. En ja niet alleen op internet is veel te vinden, maar ook in de vorm van boeken is een hoop te vinden.. Zo ook ON TOP van Anna Nooshin! Natuurlijk breng ik jullie op de hoogte via een leuke boek review!

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door blogs. Ik heb ze altijd al met veel plezier gelezen en gevolgd! Maar nadat ik stiekem het plan begon te krijgen om zelf een eigen blog te beginnen, ben ik de blogs intensiever gaan volgen. Maar toch bleven er een aantal bloggers wel echt mijn voorkeur hebben. Anna Nooshin van NSMBL is er daar een van. Op een middag liep ik samen met mijn moeder in de boekenwinkel en zag ik ON TOP staan! Ik dacht gelijk DIE MOET IK HEBBEN! Dat is echt een boek voor mij. Zo gezegd zo gedaan. Het boek was in huis en nog dezelfde middag ben ik begonnen met lezen. Ik kon niet wachten!

Anna Nooshin, wie is dat?

Anna Nooshin is een van Nederlands grootste online succes vrouwen en een echte kenner van de online wereld! Ze heeft haar eigen lifestyle magazine opgericht. Niet in print maar een online magazine. Super origineel en een mega succes! Dagelijks komen er een hoop leuke en inspirerende blogs online over diverse onderwerpen.

Eerste boek: ON TOP

In ON TOP beschrijft ze haar eigen leven met persoonlijke verhalen, momenten die ze nooit gedeeld heeft en vooral beschrijft ze haar gevoel erbij. Al snel herkende ik mezelf in hoe ze haar gevoel en verhalen beschreef. Vroeger was ze erg onzeker.  Zo’n grote succes vrouw vroeger zo onzeker geweest? Ik had het nooit gedacht!, Verder is ze lang opzoek geweest naar wie ze is (nog steeds zegt ze) of wat ze wil maar alles willen aanpakken! Ik kan nooit ergens nee tegen zeggen. Dit zullen de mensen die mij goed kennen wel herkennen (vooral familie haha). Wat ik wel weet over mezelf is dat ik dol ben op mijn familie, korfballen en creatief bezig zijn. Of dit nu met fotografie, ontwerpen of schrijven is. Iets niet afmaken waar ik ja tegen heb gezegd of van plan ben kan ik niet tegen! Verder ben ik nog heel erg opzoek wat ik graag nog zou willen en of ik bijvoorbeeld nog verder wil studeren? Tijd om dit jaar maar eens goed over na te gaan denken. Door haar gevoel te herkennen was ik gelijk geïnteresseerd naar de rest van haar verhaal. Ze verteld haar struikelblokken en waarschuwt voor dingen die je tegen zou kunnen komen of beter niet kan doen.

Deze lessen hebben mij onbewust meer geleerd dan ik van te voren had gedacht. Tips geven over de dagelijkse dingen of spannende momenten zoals een sollicitatie. Natuurlijk geeft dit fashion icon niet alleen tips over mode maar ook over gedrag op de werkvloer of hoe je kan zorgen voor het onderscheid van werk en privé. En ook ik heb er een handje van om problemen van mijn werk mee te nemen naar huis. Dus om te lezen hoe zij hiermee omging heeft mij zeker weer een nieuwe kijk opgeleverd.

Naast alle leerzame lessen heb ik genoten van alle te gekke foto’s die ze in het boek heeft toegevoegd. Persoonlijke foto’s, foto’s van prachtige aankopen of buitenlandse plekken. Ze heeft een eigen manier van fotograferen, wat kan ze dat goed! Het delen van persoonlijke foto’s laat zien dat niet alles zo mooi is als het lijkt. Onthullingen had ze al gedaan in het hele boek, maar de onthulling over haar instagram foto’s heeft mij doen verbazen! Ze heeft laten zien hoe de foto’s er daadwerkelijk uitzien en na bewerking. Natuurlijk verteld ze ons waarmee ze haar perfecte foto’s maakt (weer een tip waar ik veel aan zal hebben).

on-top-boek-review-1

Na het lezen van ON TOP heb ik weer veel energie gekregen om verder uit te zoeken wat ik wil en wie ik ben! Dit ga ik zeker niet stopzetten. En veel geleerd heb ik zeker van het boek maar vooral veel genoten. Op naar deel 2 ON LIFE! Even snel langs de boekenwinkel, wordt vervolgd! Een kijkje nemen op Anna Nooshin haar instagram account is zeker de moeite waard! Ik kan altijd erg genieten van de foto’s die ze maakt!

on-top-boek-review-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart