Hotspot alarm: Altijd in de buurt

altijd in de buurt

Misschien ken je het wel … plekjes waar iedereen het over heeft, je te gekke foto’s van voorbij ziet komen op social media, maar waar je zelf nog nooit geweest bent. En ik ga gelijk eerlijk zijn; dit komt vooral door gebrek aan tijd en omdat in je hometown afspreken nu eenmaal makkelijker is. Maar Altijd in de Buurt in Rotterdam is toch stiekem wel een erg leuk plekje! 

Rotterdam, mijn tweede thuis!

Ik woon in Delft maar breng toch al vier jaar lang veel van mijn tijd door in een hele andere stad, namelijk Rotterdam. Mijn MBO opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam wat er zeker voor gezorgd heeft dat ik hier veel te vinden ben. Naast studie-uren, tijd om lekker te winkelen, met vrienden af te spreken of een avondje uit. Maar bijna nooit ga ik met mijn vrienden uit Delft naar een andere stad. En dat terwijl Rotterdam praktisch om de hoek ligt, zeker met OV. Dus dat is toch wel iets wat ik vaker wil doen. Elke keer hetzelfde tentje ben je op een gegeven moment ook zat, althans ik wel! Dus zo gezegd zo gedaan. In de vakantie ben ik richting Den Haag gegaan voor nieuwe hotspots die ik al maanden volg, maar ook zeker richting Rotterdam! Komend jaar ben ik hier weer veel, want ook mijn HBO studie ga ik hier volgen. Stiekem ga ik mij hier steeds meer thuis voelen. Op naar de hotspot zelf!

Altijd in de buurt

Na al veel enthousiaste verhalen van vrienden kon ik het niet laten. Altijd in de buurt, daar moest ik een keertje heen. Als je uit de omgeving van Rotterdam komt heb je vast wel eens van het begrip chicken & waffels? Nou dan moet je hierheen als je dit wilt proberen. Maar ook zijn ze een specialist in het maken van pancakes. Ze bevinden zich in de top vijf beste pancakes van Rotterdam. Ik als grote pancakes liefhebber wilde deze natuurlijk wel eens testen. Appel kaneel als topping zorgde naar mijn mening naar een smaaksensatie! Aanrader is het zeker! Waarom ben ik naast het heerlijke eten enthousiast over Altijd in de buurt? Dat heeft meerdere redenen. Allereerst het feit dat ze met verse ingrediënten werken, simpel het geeft meer smaak! En … het interieur is iets waar ik blij van word. De houten boom, de schommel en heuse tafeltjes tribune super leuk bedacht allemaal! Ja genoeg vertelt het is tijd om het te zien! De foto’s zullen laten zien wat ik bedoel met het interieur!

altijd in de buurt altijd in de buurt altijd in de buurt altijd in de buurt altijd in de buurt

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge