Maandelijkse favorieten juli!

favorieten

Wauw zelfs de zevende maand van het jaar is alweer voorbij.. Waarom gaan de maanden zo snel? Juli was de maand met de start van de zomervakantie, mijn laatste reis van deze zomer & nog heel veel andere favoriete momenten. Net iets anders als voorheen. Maar een nieuwe insteek is nooit verkeerd!

Favoriete hotspot: Sajoer & Kek

De zomer is in volle gang en dus voor mij de gelegenheid om nieuwe hotspots te spotten in mijn favoriete steden. Deze maand staan Sajoer & Kek bovenaan! Kiezen tussen de twee kon ik stiekem toch niet zo goed. Allebei personeel waar het plezier vanaf straalt, heerlijke (gezonde) maaltijden en een inspirerend interieur. Lees hier mijn ervaring over Sajoer & over KEK – de koffiebar van Delft

favorieten juli

Favoriete zomermoment: Rondreis Kroatië

Hm dit was toch wel het hoogtepunt van de maand juli. 10 dagen rondreizen samen met mijn moeder & broertje. Veel wandelen door de natuur, elke dag mooi weer & toch ook wel relaxen. Kroatië is zo’n mooi land. Komende weken zullen de travel journals online komen met al mijn ervaringen & plekken die we bezocht hebben. So stay tuned!

favorieten juli

Favoriete serie op dit moment: Jane the virgin

Wauw wat heb ik een hoop om deze serie gelachen. Het is een héél bijzonder verhaal van een meisje dat nog maagd is waarmee iets gebeurd wat eigenlijk helemaal niet mogelijk is. Na deze gebeurtenis begint de serie en word je meegenomen in de weg naar een positief einde … ik ga verder geen spoilers geven over de serie, want vind ik zelf ook nooit fijn als het gedaan wordt. Maar de moeite waard is de serie zeker als je op zoek bent naar een echte ontspanningsserie waar je wel om kan lachen. De serie staat op Netflix, twee seizoenen van ongeveer 20 afleveringen per seizoen. Of er nog meer seizoenen zullen volgen dat weet ik eigenlijk niet.

favorieten juli

Favoriete boek: Babe you got this!

Dit was niet zo’n hele moeilijke keuze. Al maanden volg ik het traject van deze twee kanjers van meiden op de voet. En afgelopen maand lag het boek dan op de deurmat. Het boek was erg fijn te lezen en dan ook binnen een klein weekje uit. Héérlijk zo’n boek waarin de tips & tricks van ondernemers worden gedeeld, maar de fouten of verkeerde keuzes ook verteld worden. Vorige week heb je uitgebreid kunnen lezen wat ik van het boek vond! Maar ja, het is een echte aanrader als jouw droom is om een eigen business te starten!

favorieten juli

Favoriete gerecht: Homemade lemonade & caprese salade

Tijdens het zomerseizoen staat een frisse limonade en een heerlijke salade altijd hoog aan mijn lijstje. Dan zal het jullie vast niet verbazen wat deze maand mijn favoriete recepten zijn! De homemade lemonade heb ik afgelopen maand voor het eerst uitgeprobeerd en ik zal eerlijk bekennen; ik was verkocht! Heerlijke frisse limonade zonder dat het te zoet was. Ijsklontjes erin en klaar! En dan daar de top favoriet op het gebied van salades: Mozerella, tomaat & basilicum meer is er niet nodig voor de lekkerste zomerse salade. Heel eenvoudig, maar zo smaakvol. Jammie!

favorieten juli

Ik vond het tijd voor een nieuwe insteek! Meer diversiteit in de favoriete momenten of dingen die voorbij gekomen zijn in de afgelopen maand, dus wie weet zijn het in augustus wel weer andere categorieën! Wat vinden jullie van de nieuwe manier?

Foto van de header is afkomstig van Kaboompics

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge