verhuizing

Besefmomentje… over precies een week woon ik op mezelf. Na de eerste update van mijn move out is het tijd voor een update over mijn laatste week thuis! Wat wil ik echt graag nog een keertje doen, waar ga ik extra van genieten en wat moet ik nog doen voordat ik klaar ben voor de verhuizing? Tijd om jullie bij te praten.

Laatste week thuis, hoe voelt dat?

Ik zal heel eerlijk zijn, dit voelt toch best wel raar. Over precies een week zal ik mijn eigen studio betrekken en hier mijn eigen thuis van maken. Super fijn, maar ook wel raar. Na 21 jaar dezelfde kamer wennen aan een nieuwe plek, alles zelf doen en niet meer altijd iemand om mij heen. Stiekem ook wel weer fijn (soms). Maar ik vroeg mij vanmorgen opeens af zijn er nu echt dingen die ik nog heel graag wil doen voordat ik echt ga verhuizen? Nou.. genieten van de tijd met mijn familie om mij heen maar echt iets specifieks eigenlijk niet. Maar wat ik ga missen? Ja dat zijn wel een paar dingen haha. Het zijn dan wel de standaard dingen zoals de was die regelmatig gedaan wordt, het kunnen aanschuiven zo af en toe en de spontane goede gesprekken met mijn ouders aan de keukentafel. Maar dit is iets wat ik natuurlijk zal blijven doen maar wel minder spontaan dan nu.

Verhuisklaar?

De afgelopen week heb ik veel dingen gedaan ter voorbereiding van mijn verhuizing maar helemaal klaar wil ik het nog niet noemen. Zo zijn de eerste dozen ingepakt, ook alle keukenbenodigdheden zijn bijna binnen maar is er nog genoeg om in te pakken voordat ik kan zeggen dat ik er echt klaar voor ben. Het to do lijstje voor de laatste week in het ouderlijk huis ligt al klaar gevuld met de nodige kleine maar tijdrovende to do’s. Dus ook in de laatste week is de planning nog goed gevuld, zal ik weinig tijd niks doen maar ik heb het er volkomen voor over! Over 1,5 week hoop ik alles afgerond te hebben, uitgepakt en gesetteld in mijn nieuwe onderkomen.

Met een big smile op mijn gezicht naar dit vooruitzicht sluit ik af. Op naar de laatste week voorbereiding en dan is het moment om ritme te creëren en te ontspannen. 

Heb je deel 1 gemist, neem dan zeker een kijkje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart