Een heuse echte pink wall in Rotterdam!

pink wall rotterdam

Roze muur in Rotterdam, ik kon het niet laten om er niet even langs te gaan om nieuwe foto’s te schieten. Dus camera in de tas, batterij opgeladen, leuke outfit aan en huisfotograaf (mijn moeder ;)) en op naar Rotterdam! Tijd om het resultaat met jullie delen.

Pink wall, like it!

Jaa dit is toch wel iets waar iedere fotoliefhebber blij van wordt. Een mooie en creatieve achtergrond voor de nodige nieuwe foto’s. En dan nog zo’n fijne kleur, ze hebben overal aan gedacht. Sandra Kleine Staarman heeft de pink wall gerealiseerd in Rotterdam. Maar waarom?

„Ik wilde per se zo’n muur in Rotterdam”, vertelt Sandra. „De meeste modetrends vinden plaats in Amsterdam, maar juist Rotterdam is de stad waar alles kan. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Limburg maar woon al elf jaar in Rotterdam. En dit vond ik goed passen in de stad. En als ik zie hoeveel met name meiden al aan berichten sturen, dat is ongelooflijk. Er is een droom uitgekomen.” BRON: Metro Nieuws

Ik vind het initiatief van Sandra zo goed! Niet alles hoeft zich af te spelen in onze hoofdstad Amsterdam. Vorige week zondag vertrok ik dan ook samen met mijn huisfotograaf richting Rotterdam om een paar nieuwe fotootjes te schieten. Ik beleef altijd de grootste plezier samen met mijn moeder als we op pad gaan om nieuw beeldmateriaal te maken, nieuwe plekken ontdekken en ga zo maar door!

Na een uurtje shooten was de camera vol en leeg, dus selecteren doen we thuis wel! Nou dat heb ik geweten .. lastig  dat het was om mijn favorieten beelden er tussenuit te halen, maar het is gelukt! Tijd om het resultaat te bekijken.
pink wall rotterdam pink wall rotterdampink wall rotterdam pink wall rotterdam pink wall rotterdam

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge