BOEKENKAST | LINDA MEIDEN

boekenkast linda meiden

Relaxen, uren in de zon of lekker bijkomen op de bank kan perfect met een tijdschrift zoals dit. Ik kom helemaal tot rust wanneer ik de artikelen lees of een kijkje neem bij de inspiratiebeelden. Ik zal jullie even kort vertellen hoe, wat en waarom LINDA meiden.

LINDA MEIDEN

Wie kent het inmiddels niet meer, de LINDA meiden. Het tijdschrift wordt steeds bekender onder de jongeren. Maar wat kan je nu echt verwachten als je de LINDA meiden op je deurmat vind. Een dosis inspiratie van bekende Nederlanders, fashion, make-up en een groot aantal open hartige interviews. Naast de leukste artikelen op het gebied van inhoud is de LINDA meiden voor mij een plezier voor het oog. Het zit zo mooi in elkaar dat ik er regelmatig enige inspiratie uit haal. Top dus om mee te relaxen na een lange dag school.

boekenkast linda meiden

YARA MICHELS

Sinds begin van 2018 is er een nieuwe hoofdredacteur op de LINDA meiden! Namelijk; Yara Michels. Als je het mij vraagt een kenner als het gaat om doorzettingsvermogen, ambitie en wat een kwaliteiten heeft zij in huis. Als presentator, blogger, content creator en spreker op events is ze iemand waar ik als toekomstige content creator een voorbeeld aan neem. Hoe zij te werk gaat met haar dromen is echt iets waar je als meiden een voorbeeld aan kan nemen.

boekenkast linda meiden

GIRLBOSS

Elke LINDA meiden heeft een specifiek thema, het laatste thema was girlboss. Reden genoeg voor mij om deze versie snel aan te schaffen. Want het beloofde een magazine te worden met vele interviews, tips en inspiratie van succesvolle ondernemers. En aangezien ik ooit mijn eigen bedrijf wil opzetten kon dit niet missen in de verzameling.

Aahh ik kan stiekem nu al niet meer wachten op het nieuwe nummer.. maar daar moet ik toch nog eventjes geduld voor hebben. 

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge