Hotspot alarm: Yoghurt Barn Den Haag

yoghurt barn den haag

Het is weer tijd voor een nieuwe hotspot. Ééntje die echt in mijn straatje past qua food. Het staat namelijk echt bekend om de yoghurt. Voor mij zeker dé reden om hier regelmatig een kijkje te nemen om  de nieuwste varianten te proeven.

Yoghurt is my favorite!

Deze kop zal jullie niks verbazen, want hoe vaak zijn er al recepten online gekomen met yoghurt? De eindeloze varianten van de bekende smoothiebowls of een heerlijke toevoeging voor in de yoghurt; mijn eigen gemaakte granola. Allemaal met yoghurt als basis! Voor mij is een ontbijtje met yoghurt echt de key voor een succesvol ontbijtje en ja soms ook een lunch … ja wat mij betreft kan het echt de hele dag.

Hotspot alarm: Yoghurt Barn Den Haag

Tijd om een kijkje te nemen bij de Yoghurt Barn! Het is naar mijn mening één van de beste ontbijtplekken in de omgeving van Den Haag. Natuurlijk is er bij mij een lichte voorkeur door de gerechten die ze serveren (yoghurt, yoghurt en overheerlijke smoothies). Maar ook door de inspirerende inrichting, open ruimtes & de leuke zitjes die er gecreëerd zijn. De keuze is echt reuze bij de Yoghurt Barn. Dat maakt het nog leuker. Zelf je yoghurt samenstellen met een soort yoghurt en diverse soorten fruit & topping. Of ééntje kiezen die door hun is samengesteld? Bij mij staat de boerenyoghurt met kiwi, bastogne & rietzuiker wel echt op één.

yoghurt barn den haagyoghurt barn den haag yoghurt barn den haag yoghurt barn den haag

Ben je nieuwsgierig naar de menukaart? Neem dan een kijkje op de site van Yoghurt Barn!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge