Diary: Dagje achter de schermen bij Schatreijk! #1

diary

Iets nieuws, namelijk een diary waarin ik je meeneem in mijn eerste vakantiedagje! Het was een standaard dagje. Al hoewel het wel een vakantiedag was! Misschien toch niet zo standaard. Maar wel lekker rustig. Kijk je mee?

Diary of a day

Ik wilde een keertje iets nieuws uitproberen en ik word altijd blij van het lezen van dagboekjes, plogs of iets in die richting. Daarom dacht ik waarom niet een keertje proberen? Ik ben namelijk aan het brainstormen voor nieuwe artikelen voor 2018, dus wie weet volgt deze vaker! Laten we een kijkje nemen bij mijn maandag van deze week.

Let’s start!

Ik begon de dag heel rustig voor mijn doen. Om 9 uur ging de wekker aangezien ik een afspraak had in de stad. Maar voordat ik op mijn fiets stapte heb ik genoten van een gezond ontbijtje. Altijd een goed begin van de week! 🙂

diary
Toen mijn ontbijtje op was moest ik eraan geloven, de koud in richting de stad. Na een kort overleg bij mijn stage heb ik eventjes in de stad gewerkt aan mijn laatste deadline van het tweede blok. Korfbalwedstrijden terugkijken en gaan, even een uurtje geknald.

Om 12 uur sprak ik af met mijn vriend in de stad om eventjes samen te gaan lunchen aangezien we beide vakantie hebben. Na een heerlijk broodje gegeten te hebben nog eventjes een klein rondje gemaakt door het centrum. Voordeel van de maandagmiddag is dat het niet zo druk is!

’s middags nog eventjes verder gegaan met school en ja weer met korfbalwedstrijden aan! :). Toen ik mijn concentratie verloor ben ik mijn kamer gaan opruimen. Wat een herinneringen kwam ik zeker zeg, oude opdrachten van het Grafisch Lyceum en mijn oude tekenboeken. Zo leuk!

diarydiary diary

Wat natuurlijk niet kon ontbreken was, het maken van nieuwe blogs! Zo heb ik vandaag de tekst geschreven voor de diary of a day.  En de eerste stappen gezet voor het jaarplan van 2018. Na het weken vooruit geschoven te hebben is het bijna compleet nu! Toch nog een voordeel vakantie hebben, meer tijd voor andere dingen.

Vanavond is het erg rustig. Soms is het zo fijn om een avond niks te plannen zodat je kan doen waar je zin in heb of op tijd je bed in. Ik gebruik mijn avond vooral om heerlijk aan mijn blog te werken en ik ga de avond afsluiten in bed met een serie of een boek! En dan weer door naar mijn tweede echte vakantiedag!

diary

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge