De maandelijkse favorieten van oktober

maandelijkse favoriet oktober

De eerste week van november is alweer voorbij maar nooit te laat om als nog eventjes terug te blikken op een bijzonder hectische maand oktober!

Terugblik oktober

Wauw wat een maand was oktober. Er is veel gebeurt, veel gedaan en heel veel stress. Maar nou en of dat er ook momenten waar ik met een grote glimlach op terug kijk. Zo had ik een momentje waar ik eventjes heel trots op mezelf was. Maar ook weer veel nieuwe favorieten, tijd om verder te gaan!

Favorieten creatieve uitbarsting

En wat wilde ik dit al lang realiseren; de DIY voor een persoonlijk wandrek. Mijn kamer was namelijk nogal kaal, geen details van mezelf en daardoor voelde het niet als thuis. Na een lange zoektocht op Pinterest vond ik het perfecte idee! Een wandrek met quotes, foto’s en lampjes! Wil jij ook zo’n tof wandrek aan je muur? Neem een kijkje op de blog en ga aan de slag.

maandelijkse favorieten oktober

Favorieten familiemoment:

Ja, het favorieten familiemoment was het feestje van mijn oom en tante. Wat was dit een fijne avond. Mijn oom en tante waren 12,5 jaar getrouwd en beide jarig geweest, reden genoeg voor een groot feestje. Het werd een avond vol muziek, familie, vrienden en genieten. Soms zo fijn, een avondje met familieleden.

Favoriete relax moment

Het favorieten relaxmoment kon ik deze maand echt niet kiezen. De twee favorieten van deze maand zijn het weekendje weg naar Haarlem en de vriendinnenavondjes die ik deze maand heb gehad. Het weekendje weg was puur en alleen genieten en doen waar we op dat moment zin hadden, althans en een klein beetje leren. Vriendinnenavondjes bestaan alleen maar uit kletsen en heel veel thee drinken. Soms zo heerlijk.

Favorieten televisieprogramma:

Heel Holland bakt staat zeker met stipt op één! Zondagavond was het een maand lang vaste prik, de zondagavond op de bank onder een dekentje en even heerlijk niks doen. En ja laten we eerlijk zijn er waren dit jaar weer de nodige goede bakkers verzamelt en hele mooie baksels! Jammer genoeg is het alweer voorbij!

Favorieten gerecht:

Courgettini zeker weten! Het was alweer te lang geleden dat ik het had gemaakt, maar deze maand is het alweer aantal keer voorbij gekomen. Vitamines, vitamines en oh ja ook nog een beetje eiwitten! Heb jij het nog nooit gegeten? Tijd om het te proberen!

maandelijkse favorieten oktober

Favorieten juichmomentje

Yeay ik juich nog even verder. Aller eerst omdat de tentamenweek voorbij is maar al helemaal omdat ik sowieso één van de twee tentamens gehaald heb. Het was er niet zomaar eentje. Nederlandse grammatica vind ik altijd een groot drama. Na het in de vakantie al een keertje geprobeerd te hebben is het mij deze keer wel gelukt en niet zo’n klein beetje ook. Er zaten een paar eisen aan het tentamen. Zo moesten alle onderdelen van de toets gemiddeld 80% gehaald worden, maar met werkwoordspelling in het bijzonder zelfstandig ook op 80%. En ja hoor, I did it! Het resultaat van het andere tentamen laat nog even op zich wachten.

Favoriete beautyproduct

Met stipt op één staan de Etos maskers en dan vooral de Mud Masks, maar ben je benieuwd naar andere variaten? Lees mijn review van de Etos maskers! De maskers zijn voor mij echt de ideale manier om na een drukke schoolweek even helemaal niks te doen en alle stress los te laten. Maar naast dat ik er van ontspan is het ook nog eens heel goed voor mijn huid en laat dit nu net iets zijn wat ik heel belangrijk vind. Het is toch wel iets wat ik mezelf wil voornemen; meer tijd om te relaxen met maskertjes, nagels lakken of andere beauty tijd!

maandelijkse favorieten oktober

Trotsmomentje van deze maand

Ja last but not least! Het favorieten momentje waar ik stiekem wel de grootste glimlach van op mijn gezicht krijg. Het DIY wandrek is geplaatst in het VRIJ magazine van de Telegraaf. Fotografie is al een lange tijd een hobby van mij en dan gekozen worden voor een creatieve DIY collega is een grote eer.

Tijd voor een nieuwe maand met hoogtepunten en momenten waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge