Favorieten van 2017!

favorieten van 2017

Wat een mooi jaar met veel nieuwe uitdagingen wel niet met jezelf kan doen. 2017 is het jaar waarin ik veel voor mezelf gekozen heb, mijn eigen weg uitgezet heb en hierdoor veel meer gedaan heb waar ik zelf blij van word. Happy girl! Maar wat zijn nu echt mijn favorieten momenten van het jaar?

Favorieten product

Deze categorie was niet heel ingewikkeld. Met stipt op één staat mijn spiegelreflex camera. Het is iets waar ik heel lang over nagedacht heb, voor gespaard en uiteindelijk een keuze heb gemaakt. Fotografie is iets wat ik al heel lang interessant vind en het was tijd voor de volgende stap. In plaats van altijd met mijn telefoon foto’s maken was het dit jaar tijd voor verbetering. En naast mijn spiegelreflex camera is de Mascha planner echt een uitvinding voor mij. Een mooie overzichtelijke planner waarin ik al mijn lijstjes bij elkaar heb!

favorieten van 2017

Favorieten zomerherinneringen

AAAH nummer één tovert weer een big smile op mijn gezicht. Parasailen in Kroatië! Het is zo’n unieke ervaring zo ver boven het water en land. Iets wat ik al heel graag wilde ervaren het is gewoon gelukt in 2017! Zo fijn om dromen te stellen en deze dan ook af te vinken! Kreta en Barcelona waren ook twee hele unieke zomer ervaringen. Een heel mooi eiland waar ik vooral heb ontspannen en genoten van de zon. Barcelona was veel cultuur, shoppen en food. Ook heel leuk, maar juist de afwisseling van de zomerherinneringen vind ik heel leuk. Dit is iets wat ik heel graag zou willen meenemen naar 2018.

favorieten van 2017

Favorieten beauty producten

Afgelopen jaar heb ik veel tijd voor mezelf vrij gemaakt waar ik even mezelf terug trok om tot rust te komen. De Etos maskers zijn mijn favorieten producten om even een stapje mee terug te nemen. Mijn huid verzorgen, even rustig genieten van een tijdschriftje of boekje lezen.

favorieten van 2017

Favorieten hotspots

Veel favoriete hotspots heb ik wel ja, dat klopt. Maar toch heb ik de nodige favorieten. Zo is dat in mijn hometown toch wel echt KEK. Een heerlijke huiselijke sfeer wat zorgt voor super veel inspiratie en niet onbelangrijk lekker eten! In Den Haag is mijn favoriet Club Vers. Vlakbij Den Haag Holland spoor dus super goed te bereiken, een top interieur en goed eten! En in Rotterdam is mijn favoriete plek toch Sajoer geworden. Heerlijke smoothiebowls en een gezellig knus plekje in het centrum van een grote stad. I like! In Amsterdam zijn het er toch twee! Mook Pancakes wegens de overheerlijke pannenkoeken. PLUK Amsterdam wegens de leuke interieur, klein shopje in de lunchtent en lekkere maaltijden! Genoeg nieuwe plekjes als je er nog een paar mist haha.

favorieten van 2017

Favorieten reading

Ondernemen is iets waar ik veel over wil weten, personal branding hoort bij mijn vak en ja ervaringen van andere ondernemers lezen zorgen voor nieuwe leerpunten. De boeken die mij het meest geinspireert hebben dit jaar zijn Babe you got this, Ondernemen van Annic van Wonderen en Hoe word ik beroemd.

favorieten van 2017

Fotografie

Veel foto’s heb ik zeker gemaakt in 2017. Voor Schatreijk natuurlijk een hoop, maar ook in mijn vrije tijd heb ik vaak mijn camera meegenomen als ik op stap ging. Blijdorp is toch wel de leukste herinnering. Zoveel dieren gezien, bijzondere beelden geschoten en veel plezier gehad met vriendinnetjes. Maar ook de bollenvelden waren erg leuk om naar toe te gaan. Veel kleurrijke bloemen, natuur en ook toen was er veel gezelligheid aanwezig. Naast de uitjes met vriendinnen waar we samen bezig zijn met fotografie vind ik het fotograferen van hotspots en steden echt super tof. Dit wil ik in 2018 ook zeker blijven doen. En natuurlijk nieuwe dingen leren haha.

favorieten van 2017

DIY

Dit heb ik echt veel te weinig gedaan, maar ik heb mezelf voorgenomen om het meer te gaan doen in het nieuwe jaar. Het zelf dingen opknappen of in elkaar zetten van spullen is iets wat ik wil doen en beter in wil worden. Maar de favoriet van het jaar is mijn persoonlijke wandrek die bij mijn moeder staat en zeker meegaat naar mijn eigen huisje straks.

favorieten van 2017

Favorieten momenten

Niet heel gek denk ik, dit zijn twee absolute hoogtepunten. Het moment dat ik wist dat ik in 2018 mijn eigen plekje zou krijgen en het behalen van mijn diploma was natuurlijk het ander hoogtepunt. Het huisje is iets waar ik stiekem niet meer op kan wachten. Langzaam aan druppelen al mijn spullen binnen, maar alle spullen moeten nog wel de dozen in. Nog 5 weken en dan mag ik de sleutel ophalen, yeay!

favorieten van 2017

Op naar een mooi 2018 met veel nieuwe herinneringen en bereikte doelen!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge