Maandelijkse favorieten: Augustus!

Maandelijkse favorieten: Augustus

De zomer is alweer bijna voorbij .. snik snik. Maar wat een te gekke zomer heb ik gehad en ook de laatste maand vooral lekker thuis was heerlijk. Rustig voorbereiden op een nieuwe studie, kamers ordenen en natuurlijk lekker bezig zijn met het vorderen van mijn blog & nieuwe projecten. Tijd om terug te blikken op augustus.

Augustus, wat voor maand was het?

Deel twee van de zomervakantie en voor mij het einde van een half jaar geen school. Maar het werd voornamelijk een maand vol met activiteiten in de buurt, in huis & veel tijd voor mezelf. Ik kijk terug op een heerlijke maand gevuld met gezellige gebeurtenissen en vooral veel positiviteit. Tijd om nog een keertje de maand samen te vatten met diverse favorieten van deze maand! Ben je er klaar voor?

Favoriete hotspot Club Vers

Augustus staat toch wel hoog in het rijtje met maand van meest nieuwe hotspots. Ik ben heel wat uren op pad geweest om nieuwe toppers vast te leggen met mijn camera, inspiratie op te doen voor mijn blog & vooral nieuwe projecten uit te denken buiten de deur. Dat blijft voor mij het beste werken; geen afleiding alleen maar kunnen doen wat ik moet doen of wil doen. De favoriete plekjes van deze maand zijn dan met stipt ook; Club Vers. Waarom? Dat kun je zien in de hotspot alarm blogs!

club-vers2

Favoriete liedje

Nieuwste muziek uitzoeken is niet zo heel erg mijn ding, maar gelukkig is daar mijn vriend. Die is een kenner in de muziek. Titels en zangers onthouden is niet heel erg mijn ding, maar bij hem kan ik altijd terecht als ik op zoek ben naar een nieuwe afspeellijst voor tijdens het studeren nu dat weer begonnen is. Dit liedje gaat zeker op de afspeellijst die ik ga gebruiken tijdens het studeren! Neem even de tijd om te luisteren en deel wat je van het liedje vind!

Favoriete boek

De zomer is altijd mijn favoriete tijd om al mijn boeken te lezen die al een jaar lang op mijn wishlist staan. Maar dit jaar is er voor het eerst niet veel van gekomen.. Waardoor? Geen idee eerlijk gezegd. Roadtrippen is heel iets anders dan een relax vakantie met veel uren aan het zwembad, misschien dat dat heeft meegespeeld. Maar gelukkig heb ik wel iets gelezen. Ik heb namelijk het boek Scoop gelezen! Wauw wat heb ik mij vermaakt tijdens het lezen van dit boek. Totaal geen verwachtingen hebben is toch best fijn. Het boek is bijna uit, maar hij kon niet missen in het rijtje! De review volgt dus nog, maar hij kan zeker op je wishlist als je houdt van een boek met een touch of humor die makkelijk weg leest!

Favoriete product

Al lange tijd was ik aan het kijken naar mijn favoriete product van deze maand. Ik ben een groot fan van het maken van planningen voor projecten & school. Ik heb snel chaos in mijn hoofd en het maken van een planning zorgt voor rust & overzicht. Daarom was ik al lange tijd op zoek naar een geschikte planner waarin ik alles kwijt kon. Denk hierbij aan lijstjes met mijn to do’s, notities, afspraken en een maandoverzicht. De Mascha planner is een perfecte uitkomst voor mij! Tijd voor een georganiseerd nieuw schooljaar!

tips voor een productieve dag

Favoriete weekendactiviteit

De weekenden zijn in augustus veel gevuld geweest met bijzondere activiteiten, maar de absolute favoriet van deze maand is er niet één maar twee. Nummer een was de dag naar de sauna en echt niks moeten. Héérlijk! En de nummer twee is de zaterdag van strandfestival ZAND. Muziek, zonnetje, plezier dat kan alleen maar een succes worden! En ja dat werd het. Mijn terugblik naar mijn eerste ervaring met een festival kun je hier lezen!

Favoriete recept

Het is jullie vast opgevallen dat ik de laatste maand elke week een recept deel. Dit is omdat ik het erg leuk vind om nieuwe gerechten te testen en als deze lekker zijn deel ik deze uiteraard met jullie! De augustus favoriet is de bananenbrood met appel! Een combinatie waar ik niet zo snel aan zou denken, maar zo zie je maar! Nieuwe combinaties kan zo maar zorgen voor nieuwe favorieten!

Bereikte goals!

Elke maand stel ik doelen voor mezelf die ik dan het liefst binnen vier weken wil bereiken. Sommige zijn te ambitieus en sommige zijn voor mij een grote stap. Zo had ik voor augustus ook een lijstje gemaakt met doelen op persoonlijk & bloggebied. En ja I did it! Mijn eigen Youtube kanaal is live. Dat is niet het enige geweest wat ik gedaan heb. Ik heb ook al de eerste video’s opgenomen en ge-edit en wel helemaal zelf. Een nieuw programma, een nieuwe manier van content creëren. Ik ben echt blij met de stap!

Op naar een gezellige september maand!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge