De maandelijkse favorieten: november

maandelijkse favorieten: november

November is voorbij.. dat betekent dat de laatste maand van 2018 op het punt van beginnen staat. Ook deze maand kijk ik weer even terug op zoek naar de kleine en bijzondere favorieten! 

De maandelijkse favorieten: november

Een maand waar je maar één woord aan kan toewijden; bijzonder. Er is zoveel gebeurt in de afgelopen maand, dat is echt bizar. Goede dingen, grote veranderingen en veel toekomstplannen zijn verder uitgedacht. Maar naast de grote stappen zijn er zoveel kleine momenten geweest die mij zo gelukkig hebben gemaakt! Tijd om weer het rijtje favorieten te bewonderen!

Favorieten verandering

Ja deze verandering wil ik stiekem al heel lang. En stapje voor stapje ging het al langere tijd beter, maar de afgelopen maand is het toch wel echt beter gegaan als het gaat om gezond eten. Fruit all over en heel veel koppen thee Niet geheel vervelend met de koudere temperaturen die eraan zitten te komen in november. Ook in december en 2018 wil ik het gezond eten zeker voortzetten! Op naar een voedingspatroon waar ik mij happy bij voel!

Favorieten schoolmoment

Misschien sta je ervan te kijken, maar ik heb in november zeker een paar favorieten momenten op het gebied van school. Het is er geen één, maar zelfs twee! De allereerste is het moment waarop ik besefte dat ik al mijn vakken van de eerste periode gehaald had. En daarnaast heb ik ervoor gekozen om gedurende de tweede periode een keuzevak te volgen. Gedurende het eerste sschooljaar ga ik er twee volgen, degene waarmee ik de spits afbijt is time management. Tijdens deze module ga ik mij bezig houden met het verbeteren van mijn planning skills, super handig!

Favorieten TV programma

Yeay, de afgelopen weken heb ik weer met veel plezier op dinsdagavond televisie gekeken. Ik neem niet vaak de tijd om voor de televisie te gaan zitten, maar met het Perfecte plaatje kan ik niet anders! Elke week al die bijzondere opdrachten die de BN’ers moeten uitvoeren. Mijn vingers gaan dan spontaan kriebelen om zelf aan de slag te gaan met de camera. Aangezien fotografie al enige tijd een grote passie van mij is, past dit programma heel goed bij mij hihi. Jammer genoeg zijn er nog maar twee afleveringen waar ik van kan genieten.

Vooruit blikken naar december

Daar is die weer; de feestmaand van het jaar! Voor mij is december wel echt de maand vol feestjes, familiemomenten en andere bijzondere dagen. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg uitkijk naar de laatste maand van 2018. Naast de vele feestdagen heb ik ruim 2,5 tot 3 weken kerstvakantie, althans niet alleen vakantie maar ook tijd om mij voor te bereiden op de tweede tentamenweek van dit jaar. Op naar een nieuwe maand, ik heb er zin in!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge