Maandelijkse favorieten: september!

maandelijkse favorieten: september

Nu de herfst officieel is begonnen voel ik mij niet elke dag even gelukkig, maar reden genoeg om ook deze maand even terug te kijken naar wat er allemaal is gebeurt. Ik kan je wel zeggen de favorieten van deze maand toveren spontaan een glimlach op mijn gezicht. Niet alleen van plezier maar sommige ook van trots.

Favorieten moment: Kampioenschap

Ja dat deze aan het favorietenlijstje is toegevoegd zal je wellicht niks verbazen. Ik benoemde het al in mijn laatste persoonlijke update. Alweer twee zaterdagen geleden werd ik kampioen samen met mijn korfbalteam! Het werd een dag waarin we een ware teamprestatie hebben geleverd en er samen voor gegaan zijn. Iets waar ik altijd heel veel plezier aan beleef als het gaat om mijn sport; het teamverband! Daarnaast is het een dag die ik kan samen vatten in de woorden gezelligheid, partyen & plezier. Puntje bij paaltje niet zo gek dat dit moment onderdeel is van de favorieten van september! Nog een kampioenschap dit seizoen? We gaan ervoor.

maandelijkse favorieten: september

Favorieten aankoop: het boek Ondernemen

Een leesfreak dat ben ik zeker. En wellicht ook niet meer geheel onbekend onder jullie. Maar dat ik lees voor mijn vrije tijd á la maar naast mijn studieboeken ben ik dol op leerzame boeken van ervaringsdeskundige. Ze delen hun verhalen en ervaringen met de mensen die daar behoefte voor hebben en ja ik leer ook echt veel nieuwe dingen wanneer ik zulke boeken lees. Het boek van Annic van Wonderen stond al lange tijd op mijn verlanglijstje. En toen dacht ik opeens ‘waarom doe ik het niet gewoon?’ Zo gezegd zo gedaan, de volgende dag lag het pakketje op de deurmat. Echt begonnen ben ik nog niet maar met een vakantie in het vooruitzicht kan het niet lang meer duren voordat het boek uit is. Ontspannen en leren tegelijk is ideaal. Willen jullie mijn mening horen over het boek? Laat het even weten!

Favorieten televisieprogramma: Designdroom

Design zegt al genoeg, een ideaal programma voor mij! Nadat ik het spontaan aangezet had was ik verkocht en heb ik geen enkele aflevering van gemist. Vroeger was mijn droom heel lang om binnenhuisarchitect te worden zodra ik kon kiezen. Maar het is net iets anders geworden *oeps*. Maar dat zorgt er niet voor dat ik het indelen en inrichten van huizen of kamers niet leuk vind. Dus was dit voor mij een ideaal programma om te zien hoe deskundige of afgestudeerde mensen te werk gaan en kijken naar ruimtes. Misschien heb ik er iets aan als ik uit huis ga. You never know. Wat ik stiekem nog het aller leukste vond aan het programma was het feit dat ze het eindresultaat echt hebben toegepast in de huizen én dat het voor mensen was met een speciale reden waardoor ze het verdienden!

Favorieten hoogtepunten: Half jaar bestaan Schatreijk

Het is niet onopgemerkt voorbij gegaan dat Schatreijk afgelopen maand een half jaar bestond. Voor het speciale moment deelde ik de top 10 best gelezen artikelen van het eerste half jaar. Naast dat ik elke dag veel plezier heb van mijn blog ben ik stiekem ook beetje trots op mezelf. Het was toch al een aantal jaar een droom om mijn eigen blog te hebben en ik heb het gewoon gedaan! Tijd om mijn andere dromen ook waar te maken.

maandelijkse favorieten: september

Waar kijk ik naar uit in oktober

Er staan deze maand alweer leuke dingen in mijn agenda naast de standaard dingen zoals naar school en werken. Zoals diverse afspraken, een weekendje weg samen met mijn vriend, dagjes weg met vriendinnen en natuurlijk niet te vergeten de standaard kleine dingen die je onbewust erg happy kunnen maken. Wat er bovenuit sprint zien we volgende maand weer!

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen maand? Een behaald doel, een te gekke afspraak of dat weekendje weg met je vriend samen. Let me know!

 

 

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge