2018, het jaar van de grote veranderingen

het jaar van de grote veranderingen

Er speelt zich al een week of twee een grote verandering in mijn leven wat ik nog niet met jullie gedeeld heb. Vandaag op 5 december vind ik het tijd om dit te delen. Een dag die veel mensen koppelen aan sinterklaas! Logisch, maar voor mij is het een hele andere dag. Althans tuurlijk ga ik sinterklaas vieren met familie, maar ook is er nog iets anders gelinkt aan vandaag. Genoeg nieuwsgierig gemaakt, tijd om jullie het te vertellen.

2018, het jaar van de veranderingen

Ik kan er niet omheen maar 2018 begint met een paar grote en drastische veranderingen. In januari zal ik aller eerst gaan beginnen met mijn aller eerste stageperiode op het HBO. Super leuk, maar niet niks! Hierin hoop ik mijn kennis over de crossmediale communicatie aspecten wel echt te vergroten en een mooie bedrijfsopdracht af te kunnen leveren eind van het eerste schooljaar.

Maar terug naar de grootste verandering die er in 2018 denk ik zal komen. Ik ga namelijk per februari uit huis. Voor veel mensen zal dit een verrassing zijn, maar bij mij speelt het toch al wel een klein jaartje door mijn hoofd. Een mooie stap om mijn eigen leventje nog meer op te gaan bouwen. Maar oh zo spannend! Niet normaal. Je kan je wel voorstellen dat ik de afgelopen twee weken heel erg aan het stuiteren ben, want dit betekent dat ik ongestoord mag gaan pinteresten en de online woonwinkels mag afstruinen naar de leuke hebbedingetjes voor mijn eerste eigen plekje.

Shoppen, opruimen en klaarmaken!

Uit huis gaan vraagt toch wel een klein beetje meer voorbereiding dan ik misschien van te voren had gedacht. Maar het komt goed. Vandaag nog precies twee maanden voordat ik mijn sleutels zal gaan halen. AAHH alleen het idee al, kriebels komen in mijn buik toch wel omhoog. Ik kijk er zo naar uit haha. Naast papier werk, saaie zaken die ik zal moeten gaan regelen zijn er ook heel veel fijne en leuke dingen. Een daar van noemde ik eerder al, shoppen! De meubels hoeft niet, deze staan voor een groot gedeelte al in de studio. Als je het mij vraagt erg fijn. Maar naast de belangrijkste meubels wil ik er natuurlijk wel ‘mijn’ plekje van maken. Dus wel op zoek naar de leukste accessoires en aankleding om mijn eigen draai eraan te geven.

Nu ik van twee slaapkamers en heel veel ruimte eromheen naar één studio ga. Zal ik alles heel goed moeten gaan selecteren. Wel of niet meenemen? Bewaren, weggooien of verkopen? Alle afwegingen die in de komende twee maanden regelmatig voorbij zullen komen.

Mijn eigen huisje!

Daar is die weer, een nieuwe reeks. Het zal je niet veel verbazen dat ik jullie in deze grote verandering wil meenemen door middel van een nieuwe reeks op mijn blog. Het is een traject wat een langere tijd zal duren totdat ik helemaal 100% tevreden ben over het eindresultaat. Maar voordat ik hier ben zal ik de nodige stappen moeten zetten. Denk aan de eerste aankopen doen, kleuren kiezen, style bepalen en natuurlijk het verhuizen zelf! Natuurlijk zal ik de reeks afsluiten met een mini hometour in mijn paleisje, haha.

Nu jullie op de hoogte zijn, ga ik verder met voorbereiden en op zoek naar de leukste dingetjes die mijn kamer.

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge