Persoonlijke update #6 Plannen laatste weken van 2017

Daar is die weer! Een persoonlijke update, want ja jullie houden ervan maar stiekem ik ook! Even kort dagboekverhaaltje en jullie zijn weer op de hoogte waar ik mij voornamelijk mee bezig houd op dit moment. De tweede periode is alweer bijna voorbij, 2017 nadert zijn einde en de laatste weken thuis zijn ingegaan! Genoeg om over te praten al zeg ik het zelf.

School dingen!

Op dit moment kan ik je met een grote glimlach op mijn gezicht delen dat ik maar liefst drie weken vrij heb! Althans ik heb geen colleges te volgen. Helaas staat er wel weer een tentamenweek voor de boeg. Dus een klein beetje leren zal ik wel moeten doen haha. De laatste weken waren een echte storm aan deadlines, opdrachten en nieuwe projecten die echt gaan draaien. Het is allemaal goed gekomen, maar af en toe moest ik wel even rustig aan doen, maar ja dat is niks nieuws. De afgelopen periode hadden we niet één nieuw project, maar zelfs twee. Nou ik kan je vertellen twee projecten draaien waarvan eentje helemaal alleen vraagt veel tijd. Maar dat maakt de projecten niet minder leuk. Het eerste project is natuurlijk de webshop die ik ga maken voor mijn ontwerpen. Het tweede project is een online magazine met drie klasgenootjes. Super leuk, ons thema is reizen en dan vooral gericht op de bijzondere reizen. Dus denk aan backpacken, inter railen, vrijwilligerswerk doen. Dus heb jij toevallig nog een mooie reis gemaakt, let me know en wie weet verschijn jij ook wel op ons online magazine. Ben jij nu nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Neem dan vooral een kijkje bij Avontour! Nu is het tijd om eventjes vakantie te vieren, wat was ik daar aan toe zeg!

persoonlijke update #6 plannen laatste weken van 2017

Laatste weken van 2017, yeay!

Wauw wat was het een goed jaar, dit heb je al kunnen zien in alle mooie herinneringen die ik heb verzameld afgelopen jaar. Maar de laatste weken van het jaar zijn nog in vollen gang. En laten dit voor mij nu niet de minste weken zijn. Natuurlijk staan kerst en oud & nieuw ook bij mij op de planning. Gezellig tijd doorbrengen met alle families maar daarnaast ben ik over een weekje ook nog eens jarig. Ja december is voor mij echt een partymaand. Naast alle feestjes heb ik zoals eerder genoemd drie weken vrij, wat ervoor zorgt dat ik het jaar kan afsluiten met een hoop leuke uitjes, lekker kan schrijven en kan nadenken over het nieuwe jaar. Aaaah wat kijk ik uit naar 2018. Er gaan zoveel bijzondere dingen gebeuren in het nieuwe jaar. Ik kan niet meer wachten.

Daar gaan we dan, nog 6 weken!

Langzaam aan veranderen mijn slaapkamers in een heuse opslag. De eerste dozen vol keukenapparatuur zijn gearriveerd, de handdoeken worden alvast gewassen en natuurlijk is het langzaam aan tijd om alles door te spitten. Over ongeveer 6 weken zullen mijn slaapkamers helemaal vol staan met verhuisdozen en heb ik echt alles doorgespit. Toch wel een hele gekke gedachten hoor, na zoveel jaren in mijn vertrouwde kamer geslapen te hebben, gestudeerd te hebben en de nodige blogs geschreven te hebben is het toch echt tijd voor een nieuwe plek. Iets waar ik heel erg naar uit kijk, maar de spanning komt toch ook wel een beetje op. De komende drie weken is het tijd om de eerste stappen te zetten met uitzoeken, verzamelen en vooral heel veel naar uitkijken! 🙂

Hoe zien jouw laatste weken in 2017 eruit? 

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge