Persoonlijke update: Nog meer nieuwe plannen! #5

Persoonlijke update: Nog meer nieuwe plannen

Het bedenken van nieuwe plannen, oplossingen of verbeteringen houd ik denk ik altijd. Mijn gedachtes bedenken altijd wel iets nieuws waarin ik mij volledig kan verliezen. Ook nu staan er veel nieuwe dingen in de startfase. Tijd voor meer achtergrondinformatie!

Verbeteren, evalueren en weer door

Ik ben van mening dat er altijd dingen zijn in je leven die je kan verbeteren en dus ook bij mij. En ik zal eerlijk zijn, het is meer dan één ding wat ik zou kunnen verbeteren. Geen haast! Ik kan tenslotte niet alles tegelijk aanpakken dus stapje voor stapje. De afgelopen twee weken ben ik bezig met het verbeteren van mijn planning door middel van een keuzevak op school. Dit keuzevak heet time management. Ik zal jullie hier later meer over vertellen, maar ik kan je verzekeren dat het mij nu al veel nieuwe inzichten heeft gebracht. Door het keuzevak ben ik in een week veel bezig met mijn planning, het afwerken van to do’s en het naleven van afspraken. De komende 7 weken zal ik nog bezig blijven met mijn timemanagement. Wat ik nog meer ga behandelen blijft een kleine verrassing, dus we gaan het zien.

Maar naast het verbeteren van mijn planning skills zijn er natuurlijk nog meer dingen waar ik mee bezig ben. Denk aan de veranderingen waar ik het van de week over heb gehad, de webshop! Op het gebied van webshops en ondernemen kan ik nog veel leren. Zo ben ik mij aan het verdiepen door middel van artikelen, boeken en gewoon doen! Als ik verder ben in het traject zal ik jullie meer vertellen over de need to knows voor bij het opzetten van een webshop.

De weg naar een gezond 2018!

Ja het nieuwe jaar nadert. Dat betekent dus ook de tijd waarin iedereen weer de goede voornemens op papier gaat zetten. Nou vind ik het persoonlijk niet iets wat je alleen op 1 januari kan bedenken maar het hele jaar. Ik ben namelijk afgelopen maand weer hard bezig geweest om een van mijn doelen te beginnen. Dit is een gezonder 2018. Ik merk aan mezelf dat ik op zoek ben naar meer balans, rust en regelmaat op het gebied van beweging en voeding. Na veel halve pogingen heb ik afgelopen maand een goed besluit genomen. Zo heb ik vaste sportdagen gekozen en bereid ik mijn eten meer voor. Nu doorpakken in de laatste maand van 2017. Zodat ik niet vanaf nul hoef te beginnen in 2018. Maar de belangrijkste stappen zijn al gezet. Hierdoor is de drempel om te beginnen veel minder hoog in januari. Fijn vooruitzicht zeg! Zijn jullie benieuwd naar mijn aanpak? Let me know dan zal ik kijken of ik er een leuk artikel over kan maken om jou verder te helpen! 

Jullie zijn weer volledig op de hoogte waar ik mij de afgelopen weken voornamelijk mee bezig heb gehouden naast alle dagelijkse bezigheden; school en werk. Tijd om deze maandag positief af te sluiten en er een goede week van te maken! 

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge