Persoonlijke update #1

persoonlijke update

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijk artikelen heb geschreven, dus vond het wel weer eens tijd! De persoonlijke update gaat over de laatste zomerweken, een nieuw avontuur wat bijna gaat beginnen en een nieuw voornemen. Ik zal je er snel meer over vertellen!

Persoonlijke update #1

Tijdens de vakantie in Kroatië was er veel ruimte om na te denken over van alles en nog wat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: wat wil ik komende schooljaar bereiken, hoe vind ik dat het op dit moment met mij gaat en hoe ga ik straks alles combineren bij mijn nieuwe studie? Een hoop vragen zal je wel denken. Maar het was nog niet alles. Daarom vond ik het tijd voor een persoonlijke update!

Me-time

Ook kwam het onderwerp eigen tijd voorbij gedurende de vakantie. En ja, het is voor mij een struikelblok want ik geniet zoveel van momenten met mijn familie & vrienden om mij heen dat ik mezelf hierin wel eens vergeet. Na goed nagedacht te hebben wat mij nu echt de rust geeft, waar ik gelijk iets aan kon doen was; lezen! Nu was de vakantie hier een uitgelezen moment voor dus heb ik dit ook heerlijk gedaan. Maar na de vakantie begon het werken weer, hoe kan ik het vasthouden ook als ik thuis ben? Ja! Elke avond een halfuurtje lezen voordat ik naar bed ga & meer momenten inplannen om mezelf te ‘verzorgen’ zoals naar de pedicure, kapper of een heerlijk dagje sauna! En ja laat ik dit nu net bijna allemaal in de eerste weken van augustus gepland hebben … een goed begin van een nieuw voornemen!

Laatste zomerweken

Augustus staat voor mij op dit moment in het teken van de laatste weken van de zomervakantie, zoals voor vele van jullie! Nog even heerlijk de tijd om te genieten van het lekkere weer, de vrije tijd met vrienden en voorbereiden op het nieuwe schooljaar. De laatste weken van de vakantie staan voor mij in het teken van rust nemen, werken & genieten. Zo staat er vele leuke dingen gepland. Dagje sauna, festival ZAND, nieuwe hotspots spotten & verder werken. Tenslotte ook best belangrijk haha.

Voorbereiding school

Naast alle leuke dingen die nog gepland staan in augustus wordt het toch ook tijd om mij te gaan voorbereiden op de nieuwe studie die ik vanaf eind augustus ga volgen. Het wordt tijd om mijn boeken te regelen, materialen aan te schaffen zover dat nodig is & niet te vergeten de studenten OV weer op te vragen! Start jij na de zomer ook een nieuwe opleiding? Dan is mijn gratis te downloaden checklist echt iets voor jou! Deze checklist helpt je namelijk een stapje verder naar een goede start van het schooljaar.

Dit was voor nu de persoonlijke update na al mijn geweldige vakanties die gezorgd hebben voor veel nieuwe energie & ideeën.

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge