Social media challenge: Meldingen uit & tijd voor rust #3

Social media challenge: Meldingen uit & tijd voor rust

Alweer een maand lang ben ik aan de slag met de social media challenge. Hoe bevalt het leven nu ik minder tijd online spendeer en meer bezig ben met mijn dagelijkse bezigheden. Tijd voor het volgende deel van de social media challenge: Meldingen uit & tijd voor rust.

Offline tijd is fijn!

En toen was daar alweer deel drie van deze wisselvallige challenge. Aan het begin van deze challenge ben ik stiekem wel een beetje geschrokken van de tijd die ik online doorbracht. Of om simpelweg te scrollen door Instagram of Facebook maar ook allemaal berichten ontvangen. Na drie weken is hier zeker wel wat aan veranderd, maar genoeg? Weet ik niet.. Maar de tijd is nog niet voorbij! Maar iets waar ik zeker wel achter ben is dat de tijd die ik offline door breng soms zo fijn is en zoveel meer energie oplevert. Op naar de volgende periode van de challenge.

Need to change!

Er zijn zeker nog stappen te zetten aan nog meer rust zonder die online afleiding die de social media biedt. Dus tijd voor een volgende stap. Ik heb al een tijd een groot deel van de meldingen uitgezet, maar nu is het tijd om door te pakken dus nog meer meldingen uit. Laten we eerlijk zijn mis je zonder de meldingen echt zoveel? We gaan het zien komende week.

Daarnaast zijn er nog twee punten waarbij ik hoop nog meer te bereiken door het uitzetten van de meldingen bij meerdere apps en het bewust offline gaan. Hopelijk zorgt het voor de rust in mijn hoofdwaar ik naar opzoek ben. En daarnaast hoop ik nog beter en meer uren te slapen.

Op vol goede moed beginnen we aan de laatste week. Volgende week volgt het eindresultaat van de challenge en zal ik de grootste veranderingen met je delen!

Foto in de header is afkomstig van Unsplash.

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge