Travel journey: Kreta!

Heel veel frappé’s, tsatski & zon verder zijn we helaas al weer een paar weken terug uit het zonovergoten Griekenland. Na 1,5 week vertoeven op Kreta is het wel echt weer even wennen om weer thuis te laten. En kon ik het natuurlijk niet laten om geen travel journey te schrijven over mijn zonvakantie van dit jaar! Ben je benieuwd hoe onze 1,5 week eruit zag? Let dan maar op.

Kreta here we come!

Na ons jaarlijkse feestweekend op de korfbal was onze vakantie daar dan echt. Sneller dan gedacht was het tijd om samen naar de zon te vertrekken. Heerlijk 1,5 week samen met mijn vriend richting de Griekse zon. Vorige jaar waren we op Zaknythos en dit jaar is de keuze gevallen op Kreta. Allebei nog nooit geweest, dus super nieuwsgierig. Even voor de duidelijkheid deze zonvakantie was echt puur bedoeld om uit te rusten, te relaxen en vooral veel van de zon te genieten. Dus actief waren we dan ook zeker niet haha. Mag het ook eens een keertje? Ja van mij wel!

Aldemar Royal Mare

Ons verblijf voor maar liefst 11 dagen was dit bijzondere resort. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een prachtige plek is om deze vakantie door te mogen brengen. Er ontbrak niks aan om volledig te kunnen ontspannen. Heerlijk all-inclusive dus geen zorgen over het eten, zwembad om de hoek bij de hotelkamer dus we hebben deze plek elke dag gezien. Ik zal jullie een kleine compulatie laten zien van het resort.

travel journey kretatravel journey kreta travel journey kreta travel journey kreta travel journey kreta travel journey kreta travel journey kreta travel journey kreta travel journey kretatravel journey kreta travel journey kreta

Waterpark Acqua Plus

Onze vakantie stond in het teken van relaxen en weinig doen zoals ik eerder al benoemde. Maar we zouden onszelf niet zijn gebleven als we 11 dagen op het resort waren gebleven. Dat betekend een paar kleine uitstapjes, waarvan het waterpark de eerste was. Deze dag stond in het teken van water, plezier en toch een beetje actie. Na een dag vol lachen, gieren en ja ook brullen keerde we uitgeput terug naar het hotel. Dankzij Sunweb hebben we geen omkijken gehad naar de dagm, super fijn. Het park is wel echt een aanrader!

Road trip over Kreta

Woensdag was de dag voor onze roadtrip. Avond van te voren zijn we gaan zitten voor een mooie route, waarin we beide onze plekjes konden verwerken. De roadtrip begon met een rit over de hoofdweg van Kreta. Prachtig dwars door de natuur en langs het strand. Aangekomen in  Agios Nikolaos  was er echt waar in het hele stadje geen ene parkeerplaats. Dit hield in dat we plotseling een plan B moesten bedenken. Nouja geen probleem, wij laten onze dag niet verpesten. Dus op naar het strand met een mooie tussenstop in Malia.

travel journey kretatravel journey kreta travel journey kreta

Chrissi Island

Helaas deze plek stond super hoog op mijn wishlist voor de vakantie. Maar deze hebben we moeten overslaan aangezien vanaf ons hotel het best lastig was om hier zelfstandig naar toe af te reizen. En ja we wilde natuurlijk niet maar één dagje doorbrengen op zo’n prachtig strand (zie foto). Reden genoeg om een keertje terug te keren naar Kreta en dan wel te gaan nu we hier van op de hoogte zijn en lekker een georganiseerde excursie te kiezen!

Ja we hebben een heerlijke tijd gehad in de Griekse zon. Met heel veel tijd om te ontspannen maar toch ook op zijn tijd om een kijkje te nemen op het eiland zelf! Ben je benieuwd naar mijn andere reizen? Neem dan zeker een kijkje in de travel categorie!

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge