#terugblik | Christmas days van 2017!

terugblik christmas days

En je knipt in je vingers en de kerstdagen zijn alweer verleden tijd. Maar ook dit jaar was het weer een feest op zich en heb ik volledig genoten van de kerstdagen. Ja, tijd voor een korte terugblik en even opnieuw genieten haha.

Kerstdagen zijn familie dagen

Elk jaar is het een hele planning om alle families te zien tijdens de twee kerstdagen, maar het is dit jaar ook weer gelukt. Bij ons is het normaal om met kerst tijd door te brengen met familie en samenzijn te vieren. Ook dit jaar. Eerste kerstdag heb ik doorgebracht bij mijn schoonfamilie en tweede kerstdag heb ik allebei mijn families bezocht. Strakke planning, maar toch ook heel ontspannen.

Kerstavond: Dr Love!

Jaaa daar zaten we weer hoor! Al weken lang kijk ik elke week naar de nieuwste uitzending van All you need is love. Tijdens kerstavond was het tijd voor de 3,5 uur durende kerstavond special! Samen met mijn schoonouders genoot ik op de bank van de uitzending. Families herenigd, bijzondere herenigingen het bezorgt je zonder moeite een glimlach op je gezicht. Oké misschien een klein traantje haha. heb je de uitzending gemist, zeker de moeite waard als je het mij vraagt. Op naar de eerste kerstdag.

Eerste kerstdag!

Ook deze kerst starten op de voor ons vaste routine. Uitslapen, uitgebreid ontbijten en cadeautjes. Na heerlijk ontspannen en gezellige ochtend was het tijd om ons klaar te maken voor de rest van de dag. Jurkje aan, make-up gedaan en haartjes geföhnd. Tijd om te gaan voor de eerste familieavond. Borrelen, spelletjes spelen en vooral gezellig samen zijn! 🙂 En natuurlijk sloten we deze dag af met een overheerlijk uitgebreid kerstdiner met mijn schoonfamilie.

Tweede kerstdag!

De tweede kerstdag begon net zo rustig als de eerste dag. Ontbijten en even rustig klaarmaken voor de dag. De middag starten met een bezoekje bij mijn familie. Spelletjes op tafel, lekkere snacks en even gezellig bijpraten met z’n allen. En ook de tweede kerstdag sloten we af met een uitgebreid diner samen mijn familie.

Heb jij ook zo genoten van de kerstdagen? Nu weer tijd voor het normale leven. Al kan ik nog 1,5 week genieten van mijn vakantie, yeay! 

Foto in de header is gevonden bij Pixabay

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge