Mijn zeven winter to do’s!

winter to do

Yeay, vandaag spring ik een gat in de lucht. Het is officieel winter!! En ik als echte winterliefhebber wordt hier natuurlijk erg vrolijk van. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuw lijstje met to do’s! Dit waren mijn to do’s van de herfst!

1: Schaatsen in Rotterdam, Den Haag of bij jou in de buurt

Schaatsen is iets wat ik snel link aan de winter. Daarom is dit ook gelijk de nummer 1 to do voor deze winter. Vorig jaar heb ik helemaal niet geschaatst, hm klein beetje jammer wel. Dit jaar ga ik het proberen anders te doen door toch een dagje te plannen om naar de schaatsbaan te gaan.  Het blijft een van de perfecte winterse uitjes om samen met je vrienden te doen. Eerst even fun hebben en daarna opwarmen met een goede warme chocolademelk.  Ben jij ook zo dol op de ijzers onder je voeten, plan dan snel een dagje om te gaan schaatsen.

2: Film marathon met je vriendinnen!

Netflix is een ideale manier om altijd een filmkeuze te hebben waar je u tegen zegt. Keuze genoeg om een filmmarathon te houden samen met je vriendinnen. Een kleedje, bak popcorn en goed gezelschap is in de winter de ideale manier om te ontspannen vind ik zelf. Ik ga komende winter een slag slaan met het doel van de 101 dingen in 1001 dagen lijst, een film kijken met elke letter van het alfabet!

3: Nieuwe uitdagingen met wintersporten

Ahhh dit is echt iets wat ik het aller liefst doe in de winter. Dikke pakken sneeuw, heel veel laagjes kleding en een stel latten onder mijn voeten en gaan! Skiën is wel echt mijn favorieten wintersport, maar helaas lukt het ook dit jaar niet om een weekje naar de bergen te vertrekken. Mocht dit bij jou hetzelfde geval zijn, maar ben jij ook zo’n fan van skiën? Snow World of Alpine sport bieden een uitkomst. Op de latten in Nederland, ik ga toch maar weer een een dagje op stap.

winter to do

4: Een leuke citytrip plannen!

Citytrips zijn sowieso een grote favoriet bij mij. Maar toch kiezen veel mensen ervoor om de citytrips vooral te maken in de zomer. Wat mij betreft reden genoeg om ook in de winter op citytrip te gaan. Niks is mooier dan een stad in de sneeuw, lichtjes en genieten van de sfeer die hangt in een stad. Deze winter nog niks gepland maar we gaan het zien, wie weet veranderd dat nog.

5: Een ochtend wandeling maken tussen de ochtendmist

Weer iets wat ik heel lekker vind aan de winter. De fijne ochtendmist en koud waardoor je rustig kan wakker worden als je naar het station fietst of even een blokje om het huis loopt als je vrij bent. De zon die later opkomt zorgt voor een stel mooie plaatjes wat met een hobby voor fotografie geen straf is. Ik wil zelf graag vaker een blokje om ook al is het koud, want ik krijg er zoveel positieve energie van, I love it!

winter to do

6. Wie weet een echt sneeuwgevecht..

De eerste sneeuwvlokken, sneeuwpoppen en sneeuwballen gevechten zijn zeker weten al geweest nadat er vorige week opeens een groot pak sneeuw over Nederland heen kwam. Maar waarom niet hopen dat er deze winter nog een pak sneeuw ons zal bereiken. Een witte kerst is iets waar ik blij van wordt, maar mocht dit niet lukken dan later in de winter nog een keer. En dan weer even terug naar mijn kindertijd met een groot sneeuwballen gevecht of sleeën van de heuvels in het park.

7. Lekker koken voor of samen met familie

Sowieso is tijd doorbrengen met familie voor mij echt een must, elk seizoen. Maar in de winter zoek ik het nog meer op. Natuurlijk zijn de feestdagen hier de eerste oorzaak van, maar ook mijn verjaardag. En omdat het slechter weer wordt vertoef ik eerder een avond of middagje thuis doorbreng op de bank. Naast deze momenten met familie zoek ik deze momenten überhaupt veel op. Maar koken met of voor mijn familie is iets wat ik graag doe, dus de feestdagen kijk ik altijd iets meer naar uit. I love it!

Wat zijn jouw favoriete winter to do’s?

Dit vind je vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge