Het gezicht achter Schatreijk

Hatsikidee! Welkom in de wereld van Schatreijk. Als klein meisje schreef ik al voor elk feestje, bijzonder moment of juist een dieptepunt een kaart voor mijn vrienden of familie. Steeds vaker kwam de droom op tafel: ik wil mijn eigen kaarten verkopen. En hatsikidee! Daar is Schatreijk.  Een kaart versturen is wat veel mensen vroeger met regelmaat deden, maar in het digitale tijdperk vergeten we dat nog wel eens. Dus tijd voor leuke en kleurrijke kaarten.

Mijn naam is Lara van der Reijken en ik ben het gezicht achter Schatreijk. Ik ben een grote kaartjesliefhebber. Voor elk moment in het leven heb ik een passend kaartje thuis in de kast liggen. Niet voor niets maak ik mijn eigen kaarten. 
 
Hoe is het begonnen? 
Ik heb al diverse dingen gedaan in mijn leven. Schatreijk begon als lifestyle-blog gedurende mijn studie. Het werd de plek voor iedereen die op zoek was naar een content creator of grafisch vormgever. Nu is het de plek voor al jouw favoriete ansichtkaarten. 
 
Creatief brein 
Ik ben een bezige bij die het liefst achter haar laptop zit om te illustreren, schrijven of foto’s te bewerken. Daarnaast vind je mij regelmatig in de Nederlandse natuur, de bossen, de heide of juist het strand. Zo kan ik lekker mijn hoofd leeg maken. Want in dit creatieve brein is het altijd druk met nieuwe ideeën. Wil je mij gelukkig zien? Dan ben ik aan de slag met mijn camera of schrijf ik in een van mijn vele notitieboeken.

Aandacht

Elk handgeschreven kaartje is een cadeautje van aandacht.

Geluksmomentje

Elk kaartje tovert een glimlach
op iemands gezicht.

Verbinding

Elk kaartje zorgt voor verbinding met
de mensen die jij liefhebt.

Kaarten zijn hip

Ben jij helemaal klaar met die standaard verjaardagskaarten uit de winkel bij jou om de hoek? Dan ben jij hier op het goede adres. De webshop is gevuld met kleurrijke kaarten voor elk moment. In deze digitale wereld is een handgeschreven kaart wat mij betreft het beste wat je kunt krijgen. Je neemt oprecht de tijd om jouw gevoel op papier te zetten; mooier krijg je het niet.

Ook custom made

Ben je op zoek naar een uniek ontwerp voor je 21e verjaardag of word je dit jaar 50 en is het tijd voor een feestje? Wacht niet langer en stuur mij een mail met al je wensen. Naast verjaardagen maak ik ook andere ontwerpen op maat. Denk maar aan een logo voor jouw bedrijf of een complete huisstijl. Schatreijk staat voor jou in de startblokken.
 
Dus ben jij op jacht naar een:
  • bedrijfslogo
  • huisstijl
  • persoonlijke uitnodiging
  • illustratie
… dan is het tijd voor een kopje koffie. 

Altijd in de tas

Laptop, dopper, notitieboekje, koptelefoon, diverse pennen.

Favorietjes

Koffietje drinken, wandelen in de natuur, schrijven, fotograferen

Weekenden

Korfballen, tijd met vrienden of familie en de natuur in

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart