artis amsterdam

Wauw wat is het lang geleden dat ik een volle  dag heb uitgetrokken om te gaan fotograferen. Ook deze keer heb ik mij opnieuw beseft hoe fijn het is om de hele dag bezig te zijn met het creëren van nieuwe foto’s. Dieren zijn dan toch wel op dit moment favoriet door de activiteiten die ze uitvoeren. Het levert keer op keer weer spontane foto’s op.

ARTIS Amsterdam

Elke keer wanneer ik met mijn vriendinnen op stap ga om te fotograferen bedenken we een nieuwe locatie waar we naartoe gaan. Vorige keer was het Blijdorp, nu werd het een andere dierentuin aangezien we dit allemaal het leukst vinden. Artis is een dierentuin in Amsterdam, midden in het centrum. Super bijzonder blijft het wel. Wanneer we in de dierentuin waren merkte je weinig van de drukke straten.

Dierenfotografie

Je vraagt je misschien wel af waarom ik (en mijn vriendinnen) dierenfotografie zo leuk vind om te doen. De eerste reden heb ik al verteld, namelijk de activiteiten van de dieren. Het spelen van de apen, het vliegen van de vogels of het voeren van de dieren. Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen wat dierenfotografie zo leuk maakt. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van diverse lenzen. Dit zorgt voor veel diversiteit in je foto’s. Naast het gebruik van de diverse lenzen is het spelen met de instellingen ook erg goed mogelijk. Wel of geen wazige achtergrond, wel of geen beweging. Tijd om de resultaten uit Artis te bekijken.

artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam artis amsterdam

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart