dromen

Iedereen heeft ze wel toch? Dromen! Maar of ze waar gemaakt worden is de volgende vraag. Ik wil heel graag mijn dromen ooit waar gaan maken, dus vandaag stap één door ze met jullie te delen. Heb jij wel eens nagedacht over je grootste droom?

Make your dreams come true

Tijdens mijn vakantie in Kreta was daar opeens de ruimte om na te denken over wat er allemaal wel niet zal gaan veranderen komend jaar. Een stapje hoger naar het HBO, een nieuwe studie, nieuwe mensen en er komt vast nog meer leuks op mijn pad! Maar naast de veranderingen op het gebied van school heb ik ook eens goed nagedacht over wat mijn dromen zijn? Wat wil ik nu echt gedaan hebben in mijn leven? Ja, dat is een vraag die stof oplevert om over na te denken.

Na het lezen van een blog op Fitgirlcode kwam ik uit bij How I Look. Ze heeft een artikel geschreven over het realiseren van je dromen op je twintigste. En ja ze had zeker gelijk. Dromen zijn er om besproken te worden & te realiseren. Sommige dromen zijn niet zomaar te realiseren, maar wie weet over een paar jaar!

Mijn dromen!

  • Ik zou heel graag mijn eigen webshop beginnen, maar in welke markt ik dit wil gaan doen blijft nog even een geheim!
  • Een nieuwe rondreis door Amerika. Want ja vier jaar geleden heeft het land toch echt wel mijn hart veroverd en wordt het tijd om nog meer kanten van het land te ontdekken!
  • Vrijwilligerswerk doen. Dit kan variëren van een periode naar het buitenland met een project of in Nederland. Dat weet ik nog niet, misschien wel allebei.
  • Van mijn hobby mijn werk kunnen maken
  • Een familiereis maken naar Indonesië
  • Mijn kennis & kunnen op het gebied van fotografie vergroten
  • Een eigen huisje. En ja ook mijn pinterest staat vol met ideeën over het perfecte interieur. Wie weet is het ooit zo’n feest
  • Een bedrijf runnen waarin ik de diverse dingen die ik graag doe kan combineren
  • Alle continenten van de wereld bezocht hebben … voel ik daar een reisvirus aankomen ..

Wat is het een mooi lijstje zo bij elkaar. Natuurlijk staan niet al mijn dromen erop, maar ja dit zijn wel de dingen die ik heel graag zou willen doen. Natuurlijk zal ik jullie meenemen in mijn weg naar het realiseren van mijn dromen.

Wat zijn jouw grootste dromen? Ik ben benieuwd!

Beeldmateriaal is afkomstig van Pexels

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart