zomerplannen geen gebrek

Ja dat dit een lange zomer werd wist ik al vanaf het begin van afgelopen schooljaar. De reden hiervoor? Ik zou in maart als alles goed zou gaan afgestuurd zijn. En zoals je eerder hebt kunnen lezen, is alles goed gegaan. En ben ik dus vanaf maart al vrij. ik zal ik niet zijn als ik geen plannen bedenk voor de ruime vijf maanden die ik vrij ben. Ik zal jullie eens kort op de hoogte brengen!

Stedentrip naar Barcelona

Dit jaar geen twee paasontbijtjes voor mij, want vandaag stap ik in het vliegtuig naar BARCELONA! Heerlijk 5 dagen naar de zon samen met een vriendinnetje. We gaan in vijf dagen zoveel mogelijk bekijken, genieten van het weer (hopelijk is het een beetje warm) en van het heerlijke Spaanse cultuur.

zomerplannen-geen-gebrek

Stedentrip naar Praag

Ja nog een stedentrip deze zomer. Het is toch wel een van mijn favoriete manier van reizen. Deze stedentrip zal ik samen gaan doen met mijn moeder. Het plan staat nu om drie dagen te gaan genieten van de mooie architectuur en vooral de stad verkennen. Ik zal ik niet zijn als ik de stad ga verkennen op verschillende manieren; winkelen, food hotspots, cultuur & natuur! Drie volle dagen om de hele stad te zien, maar ik kijk er zeker naar uit!

zomerplannen-geen-gebrek

Zonvakantie naar Kreta

Net als vorig jaar ga ik dit jaar samen mijn vriend terug naar Griekenland, maar wel een ander eiland. Dit jaar staat Kreta voor ruim 1.5 week op de planning. Deze vakantie staat in het teken van zon, zee, strand & zwembad. Natuurlijk gaan we ook het eiland verkennen, maar het hoofddoel van de vakantie is ontspannen terugkomen!

zomerplannen-geen-gebrek

Rondreis door Kroatië

Om het reizen af te leren sluit ik de zomer af met een mooie rondreis door Kroatië, samen met mijn moeder & broertje. Na de verhalen van vorige zomer van mijn beste vriendin ben ik stiekem erg nieuwsgierig geworden hoe het land is & trekt het mij veel erg dan voorheen. Daarom leek ons een rondreis de ideale manier om het land (of een deel van het land) te gaan bekijken. Ik ben echt zo benieuwd.. na de reis zal ik jullie mijn mening zeker vertellen!

zomerplannen-geen-gebrek

Foto’s afkomstig van Pixabay

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart