Twee blogs geleden begon ik aan mijn afstudeertraject en nu? Nu zit het er alweer op en… jawel ik ben geslaagd! Gewoon in één keer. Maar wat nu? Aan het werk, terug de schoolbanken in of toch een tussenjaar?

Examenstress, stress en nog eens stress

Wauw wat een tien weken waren het rondom het eindproject, het praktijkexamen & natuurlijk de expositie. Na tien weken in een roes geleefd te hebben waar alleen school bestond, begin ik langzaam te ontwaken. Het leukste van deze weken waren toch wel de expositiedagen van ons eindproject. In mijn vak is er niks leukers dan credits krijgen voor al je werk. En laat de expositie nu juist de plek zijn waar we dit gekregen hebben. Mijn stand was volledig voorzien van alle grafische uitingen voor een lunchroom. Ik heb tien weken lang met kriebels rond gelopen om het ooit waar te maken en het echt te gaan doen. Maar realistisch gezien is dit niet mijn ding. Na de expositie was het de day after toch echt tijd voor het wachten.. Wachten op het veel belovende telefoontje van mijn begeleider. Om 11:27 ging mijn mobiel en daar was het telefoontje dan… na het verhaal van mijn mentor over hoe of wat kwam het verlossende woord; JE BENT GESLAAGD. Drie keer raden wat mijn reactie was *geef jullie even de tijd om na te denken, plaats in de reacties wat jullie denken voordat je verder leest*. Voor ik het wist riep ik keihard JEEEEJ aan de telefoon. Wat mijn mentor dacht maakte mij niks uit, ik was gewoon officieel grafisch vormgever en echt alles in één keer gehaald!!! Wauw het is mij gewoon gelukt.

Afgestudeerd, en nu?

In maart al afgestudeerd zijn heeft zo zijn voor- en nadelen al zeg ik het zelf. Ik ben dol op vakantie, maar bijna zeven maanden vrij is wel erg veel. Dus wat ga ik nu de komende maanden doen? Om te beginnen ga ik lekker werken bij meerdere bedrijven, sparen is nooit verkeerd. Naast werken staan deze maanden in het teken van genieten en dromen waarmaken. De dromen waarmaken staat zoals ik in de vorige blog vertelde bovenaan mijn to do lijst. Dit komt door de drie inspirerende masterclasses waar ik vorige week aanwezig was. Een van mijn dromen is dan ook mijn blog opzetten. Dus ja hier zal de komende maanden veel gaan gebeuren! Ik ben zo enthousiast! De rest van mijn dromen en bezigheden van deze maanden zal ik snel met jullie delen.

Grafisch vormgever en hoe nu verder?

Jaa, ik mag mij na vier jaar lang toch echt officieel grafisch vormgever noemen. Maar ga ik hier direct iets mee doen of ga ik terug de school banken in zoals ik al eerder benoemde? *tromgeroffel* Ik ga terug de schoolbanken in, maar wel een stapje hoger dan de afgelopen vier jaar! Ik ga namelijk beginnen aan een hbo studie. Wie had dat ooit nog gedacht, ik en het hbo? Ik eerlijk gezegd niet onwijs. Maar de opleiding ‘Crossmediale Communicatie’ heeft mij echt overgehaald om nog verder te gaan met leren, want uitgeleerd zijn we natuurlijk nooit. Maar eerst moet ik mij nog eventjes inschrijven, voordat we het natuurlijk zeker weten dat ik ook echt mag beginnen. Even toevoegen aan de to do lijst en van de week even doen!

Dit was mijn korte update wat betreft mijn studentenleventje voor nu!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart