Review Etos producten

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor een bepaalde drogist.. de Etos is verre weg mijn favoriet. Waarom? Ik vind persoonlijk de winkelinrichting erg fijn, vriendelijk personeel (doet zoveel!) en de huismerk producten zijn groot favoriet. Daarom ga ik ze met jou delen, want deze producten moet je ook toevoegen aan jouw verzorgingsroutines. Tijd om te beginnen. 

Haar en gezichtsproducten

Ja je herkent het vast wel, het hebben van de vaste verzorgingsproducten jaren lang. Dit had ik ook. Maar nu ik op mezelf woon is dit wel een klein beetje veranderen. Zelf de winkel in om alles te halen in plaats van dat het regelmatig meegenomen wordt tijdens de wekelijkse boodschappen. Dus verkenning en afwisseling op zoek naar de juiste producten voor mijn haar en gezicht! En daar was ik op een dag in de Etos. Op zoek naar nieuwe shampoo en zag dat de lijn van de Etos in de aanbieding was. Ik blijf een student hè dus elke aanbieding is welkom. Dus zo gezegd zo gedaan; ik ging naar huis met iets meer dan alleen een nieuwe shampoo.

Review Etos producten

Ik kwam dus thuis met een goed gevulde tas met nieuwe beauty toppers. Shampoo, haarmasker & een paar gezichtsmaskers. Ik was helemaal happy, maar het is natuurlijk altijd de vraag of het de goede keuze is voor jouw haar of gezicht. Maar tip van de sluier ik ben er helemaal happy mee. Tijd om de reviews te delen met jullie!

Review Etos productenShampoo All Day
Om te besluiten of de shampoo mij echt bevalt kijk ik altijd naar verschillende punten. De geur, eindresultaat na het wassen, hoelang duurt het voordat mijn haar opnieuw gewassen moet worden? Deze punten is dan ook waarop ik de shampoo van de Etos heb getest.

Geur:
Ik vind het zo fijn als ik mijn haar heb gewassen mijn haar weer helemaal fris ruikt, dus daarom is dit toch wel een van de belangrijkste resultaten waarop ik een nieuwe shampoo zal beoordelen. De geur van deze shampoo vind ik zo fijn. Lekker fris en naar mijn mening. De shampoo heeft een zomerse geur en ruikt naar een zee van bloemen. 

Eindresultaat:
Wanneer ik mijn haar gewassen heb met de Etos Shampoo op de foto is mijn haar zo heerlijk zacht, van die momenten dat je alleen maar aan je haar zit, althans ik. Niet doen, bevorderd niet de duur van vetvrij haar naar mijn mening. Naast dat mijn haar heel zacht wordt door de shampoo geeft het mijn haar ook extra formule, daar ben ik erg blij mee. Want ik heb niet zulk heel dik haar waardoor het formule zo nu en dan ook nog wel eens ontbreekt. Pluspunt nummer 2.

Duur voor opnieuw wassen:
Jammer genoeg heb ik haar wat vrij snel vet wordt. En voordat iedereen gaat zeggen dat ik het minder vaak moet wassen, werkt niet heb ik al geprobeerd! Met het vele sporten wat ik doe is het ook lichtelijk noodzakelijk om mijn haar met veel regelmaat te wassen. Maar stel ik sport drie dagen achter elkaar niet en heb mijn haar gewassen daarvoor. Dit heb ik namelijk getest haha. Dan is mijn haar na twee dagen naar mijn mening echt opnieuw toe aan een wasbeurt. Dit vind ik op zich een goed regelmaat waarin je je haar wast. Maar dit zal per haartype verschillend zijn. Dat weet ik niet haha. Maar het is zeker een aanrader met deze prijs/kwaliteitsverhouding! Dus plan een bezoekje naar de Etos.

Review Etos productenHaarmasker – Repair Masker

Geur:
Het haarmasker heeft een zelfde geur in de richting van de shampoo, aangezien deze hoort bij dezelfde lijn als de shampoo. I like it! Het haarmasker is daarom wat mij betreft net zo fijn in gebruik en zeker een absolute aanrader.

Eindresultaat:
Maar als de geur dan zo erg naar wens is, ben ik dan net zo blij met het eindresultaat. Ja, eigenlijk wel. Alleen ben ik wel van mening dat het haarmasker het beste resultaat geeft wanneer je deze minimaal één keer per week gebruikt. Maar dan heeft mijn haar toch wel iets meer formule dan wanneer ik alleen shampoo en crème spoeling gebruik.

Review Etos producten

Gezichtsmasker Peel off & Mud mask

Resultaat:
De geteste gezichtsmaskers hebben beide een kleiachtige textuur. Wat mij betreft een van fijnste texturen voor een masker. Naast een sheet mask, dat is de absolute favoriet. Door de kleiachtige textuur wordt het masker hard op het gezicht gedurende het gebruik. Nadat ik het masker 10-15 minuten heb laten opdrogen is hij makkelijk te verwijderen. Met als eindresultaat een natuurlijk glow op mijn gezicht en een gereinigde huid. Maar in welke periode gebruik ik een gezichtsmasker? Ongeveer om de drie tot vier weken probeer ik een soortgelijk masker te gebruiken om mijn huid zo schoon mogelijk te houden.

Deze reviews geven een kijkje achter de schermen op het gebied van beauty. Deze producten zijn op dit moment toch wel één van mijn favoriet! Natuurlijk is de review mijn eigen mening, dus try it en dan weet jij of het voor jou ook werkt!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart