blog-bekendmaking

Stiekem vind ik dit écht heel erg spannend om te doen, maar ik ga het toch doen. Ik ga bloggen! Een droom die al lang bestaat, maar altijd heb ik het voor mij uitgeschoven en rustig op papier verder geschreven, maar nu is het dan eindelijk zover!

Dromen worden waar!

Al van jongs af aan ben ik bezig geweest het met schrijven van verhalen. Fantasie of een dagboek. Om maar te zorgen dat ik niks vergeet of om het later nog een keertje terug te lezen hoe dat moment ook alweer was. Na jaren offline schrijven vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik wilde mijn verhalen delen met mensen in plaats van alles voor mij alleen te houden!

Al een jaar of twee borrelde het idee om mijn eigen blog te beginnen, maar de drempel is tijden veel te hoog geweest. Maar afgelopen zomer heb ik de knoop echt doorgehakt…  Ik ga het DOEN! Zo gezegd zo gedaan, het werd tijd om na te denken hoe ik het eruit wilde laten zien. Einde van de zomer stond daar een naam, WordPress site & template.

En toen kwam de drukte van het afstuderen wat ervoor zorgde dat ik mijn blog even opzij heb geschoven. Maar nu na het afstuderen is het zover om het ook echt bekend te maken! Ik ga mijn droom waarmaken, door gewoon te beginnen.

Wat ga je op Schatreijk vinden?

Mijn blog wordt een plek waar ik mijn persoonlijke verhalen kwijt kan, maar naast persoonlijke verhalen zullen er ook andere blogposts geplaatst worden. Hierbij kun je denken aan reisverslagen, creatieve DIY ideeën maar ook recepten, boek reviews en wie weet wat nog meer! De basis voor de blog is: reizen, creativiteit, fotografie & lifestyle!

Nu het grote woord eruit is, is het tijd om te gaan schrijven!

Foto: Unsplash – Corrine Kutz

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart