doelen

Ja de maand juni zit er alweer op. Dat houdt in dat het tijd is voor een nieuw lijstje met doelen voor de tweede zomermaand. Het lijstje is niet zo lang deze maand, maar dat maakt de doelen niet minder belangrijk. Eigenlijk denk ik dat de doelen zelfs belangrijker zijn.

De doelen voor juli!

 1. Artikelen vooruit schrijven waar mogelijk
  Ja soms is het niet anders. Komende maand ben ik twee weken in het buitenland aan het roadtrippen. Dat maakt het schrijven van nieuwe updates erg ingewikkeld, maar een stilte zoals tijdens mijn verblijf in Kreta wil ik niet meer. Dus is er maar één optie: vooruit schrijven waar mogelijk is. Planning is gemaakt, dus jullie horen nog wat de plannen zijn voor tijdens de roadtrip!
 2. Ontwerp aanpassingen doorvoeren
  Ik weet het, mijn blog is niet super lang online. Maar je kent het vast wel … het moment waarop je heel veel met hetzelfde project bezig ben dat je alleen nog maar de fouten kunt zien. Ja dit heb ik als grafisch vormgever ook bij mijn blog. Ik merk het snel op als iets niet gebruiksvriendelijk is en wil dit dan ook aanpassen. Na het een paar maanden zo te laten vind ik het nu echt tijd voor actie.
 3. 101 dingen project!
  De eerste maand nadat de 101 dingen challenge online is gekomen is alweer voorbij. Maar is er al veel gedaan? Hmm ik ben eerlijk gezegd niet echt blij met de staat. Dus tijd voor verandering. Deze week maar eens een kijkje nemen welke doelen ik kan waarmaken deze maand!
 4. Creativiteit meer laten zien op de blog!!
  Ik kan wel stellen als creativiteit voor mij in het dagelijks leven iets is waar ik niet zonder kan. En ja hoe komt het dan dat er weinig artikelen online komen over mijn creatieve projecten? Omdat al mijn dagelijkse creativiteit bijna werkgerelateerd is & dit zal ik niet delen op Schatreijk. Maar niet getreurd! Er staan leuke en jawel creatieve artikelen gepland!

Stiekem ben ik erg benieuwd of het mij deze maand gaat lukken wel mijn doelen te realiseren … want ja één van mijn doelen is om mijn to do lijstjes wel echt af te werken. Dus eigenlijk geldt dit ook voor de doelen toch? Ik vind van wel. Dus tijd om de doelen zichtbaar te maken in mijn kamer, zodat ik ze niet ga vergeten!

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand? Of is het tijd voor een maand echt vakantie houden?

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart