babe you got this werkboek

Al eerder deelde ik mijn mening over het boek Babe you got this. Maar nu is daar deel 2; babe you got this werkboek. Het is tijd voor een stapje verder in de richting van die ene droom. En dit is de ideale kans dankzij Emilie & Rosa.

De schrijfsters

Twee rockers an sich hebben de stap gezet om andere kanjers van meiden de kans gegeven om zichzelf te ontwikkelen door middel van een boek vol met handvatten om te ontdekken wat je blij maakt, je drijfveer is en je een goede eerste start geven. Maar wie zijn deze meiden achter dit bijzondere werkboek?

Emilie Sobels

Zij is de oprichtster van de co-workingspace Hashtag Workmode in Amsterda, Rotterdam & Utrecht. Waar ze allemaal meiden een plek biedt om te werken en op een laagdrempelige manier te netwerken en samenwerken. Daarnaast heeft ze vorig jaar het boek Babe you got this geschreven met Martje. Ben je benieuwd wat ik van Babe you got this vond, neem dan snel een kijkje. Ik ben fan van Emilie haar driveweer en enthousiasme om iedereen te stimuleren te doen waar ze blij van worden. Neem zeker een kijkje op haar Instagram als je aangestoken wil worden met haar enthousiasme.

Rosa Dammers

Freelancer als tekstschrijver en journalist zorgt bij mij al voor interesse. Ik wil zo graag meer toppers leren kennen op dit gebied aangezien ik druk bezig ben om mezelf te ontwikkelen op dit vakgebied. Dus toen ik Rosa voorbij zag komen op de Instagram van Babe you got this was ik getriggerd. Tijd om een kijkje te nemen in haar doen en laten en wie is ze? Ik ben benieuwd of ik haar gedurende het boek een beetje beter leer kennen. Wie weet, ik ben in elk geval fan van haar werk en drive die ze heeft net als bij Emilie! Neem een kijkje in het leven van een freelance tekstschrijver & journalist op haar Instagram

babe you got this werkboek

Babe you got this werkboek

Aa wat was ik blij toen ik het mailtje ontving dat het werkboek eindelijk bezorgt was. Want ik had het zeker al een aantal weken daarvoor gepre-orderd. Zo graag wil ik aan de slag met mijn dromen, ambities en talenten zoals de meiden het op de achterkant van het boek beschrijven. En nu kan ik dan eindelijk beginnen, maar dit betekent wel dat het nog even gaat duren om te ondervinden wat het werkboek mij aan het eind gebracht heeft. Maar ik wilde jullie graag een sneek peak geven van het nieuwste aanwinst in mijn boekenkast.

Genoeg gekletst, tijd om mijn pen erbij te pakken en de opdrachten uit te voeren. Wanneer het boek is gevuld zal ik jullie mijn eindoordeel geven!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart