doelen voor het schooljaar

Je zal wel denken dromen voor het jaar .. 2017 loopt juist ten einde? Ja dat weet ik! Maar deze doelen zijn gesteld op een schooljaar en laat het schooljaar nu net weer een week begonnen zijn. Het wordt voor mij een jaar waarin veel uitdagingen om de hoek komen kijken. Daarom leek het mij leuk om te kijken welke dromen & doelen ik kan bereiken in dit bijzondere eerste jaar op het HBO.

Nieuwe start

In maart was daar het verlossende telefoontje dat ik officieel afgestudeerd was als grafisch vormgever op MBO niveau 4. Maar vond ik deze diploma genoeg om te gaan werken? Het antwoord werd snel duidelijk; nee! Ik wilde nog meer leren, mijn kennis verbreden en nog een nieuwe uitdaging voordat ik begon aan een totaal nieuwe fase. Zo gezegd zo gedaan, vorige week ben ik gestart aan de opleiding ‘Crossmediale Communicatie’ aan de Hogeschool Rotterdam. Een uitdaging op zich want het is een stapje omhoog maar ik ga de uitdaging aan! Jullie zullen vast veel vragen hebben over de opleiding, daarom zal ik jullie binnenkort meer vertellen over de studie waar ik de komende twee jaar mijn tijd mee vul! Op naar mijn dromen voor het komende schooljaar!

Doelen!

Natuurlijk gaat de focus het komende schooljaar voornamelijk op het halen van het eerste jaar van de opleiding, maar dat laat niet dat ik ook andere doelen en dromen heb die ik graag zou willen realiseren gedurende het schooljaar. Op naar het mooie lijstje vol dromen!

 1. Mijn propedeuse halen
 2. Een mooie combinatie vinden tussen mijn studie uren & uren vrije tijd
 3. Fotografie workshop volgen
 4. Nieuwe steden ontdekken (Valencia, Londen of toch Lissabon)
 5. De eerste stappen zetten naar een eigen huisje
 6. Schatreijk laten ontwikkelen (groeien, nieuwe projecten uitdenken & op zoek naar nog meer mij in de blog)
 7. Naar een concert  (voorkeur voor wie? Nee niet echt)
 8. Naar events van mijn voorbeelden op het gebied van bloggers & ondernemers om mijn kennis te vergroten
 9. Een gezondere lifestyle creëren
 10. Een roadtrip doen in Europa
 11. Start maken aan het uitdenken van mijn project *stay tuned*

We gaan zien welke doelen ik naast mijn eerste jaar op het HBO kan behalen. Ik zal jullie op de hoogte brengen bij het maken van een plan en de stand van zaken!

Foto van de header komt van Pexels

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart