doelen voor november

Daar is alweer maand elf op de kalender … besef momentje nog twee maanden voordat we alweer aan 2018 beginnen! Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Ook deze maand staan er weer dingen op mijn lijstje van doelen. Je had inmiddels vast niet anders meer gedacht. Tijd om stil te staan bij afgelopen maand en te kijken naar de doelen voor november!

Terugblik op een hectische maand oktober

Wauw ondanks alle drukte op school heb ik toch veel van de doelen voor deze maand voltooid! Op persoonlijk vlak heb ik bij het doel wat betreft het inplannen van mijn sportmomenten echt mijn ritme gevonden! Zo ook bij het afwerken van de deadlines. Ik wilde ze proberen voor het weekend af te ronden en weet je wat? Het is gewoon elke week gelukt! Oké behalve de laatste week, maar daar was een goede reden voor; tentamens!

Op bloggebied had ik ook een paar doelen gesteld voor oktober, deze zijn helaas niet allemaal gelukt. Maar geen zorgen november biedt nieuwe kansen! Wil je meer weten waarom het niet gelukt is neem dan een kijkje bij mijn laatste persoonlijke update. De uitdagingen van oktober waren 4-5 keer sporten in de week, social media challenge en de 101 dingen in 1001 dagen lijst. De social media challenge zit ik op dit moment nog middenin. Ben je nu benieuwd naar de gang van zaken, lees hier dan even de eerdere updates! (update 1 en update 2) Sporten gaat zoals eerder genoemd ook aardig goed met een kleine break rondom de tentamens. Maar door gaan we zeker. De 101 dingen lijst … daar hebben we het verder niet over! Die komt in november weer aan bod (hoop ik).

Goals voor november!

Persoonlijk: 

  • Ja alweer … rust creëren because it’s not perfect!
  • Meer voor mezelf kiezen in plaats van alleen te doen wat andere mensen verwachten of willen.
  • Efficiënter werken!

Blogdoelen:

  • Uitzoeken wat ik belangrijk vind op het gebied van social media voor mijn blog.
  • Plan 2e jaar Schatreijk maken.
  • Planning maken voor de blog en deze meer nastreven.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Laten we er een mooie maand van maken!

 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart