Ja je hoort het goed, de meivakantie is net achter de rug en ik heb alweer een nieuwe 1,5 week vrij van school. Waarom? Het is herkansingsweek op school, maar aangezien ik geen herkansingen heb hoef ik niet naar school toe. Heerlijk! 1,5 week de tijd om dingen te doen waar ik normaal geen tijd voor heb, althans….

WAT TE DOEN MET 1,5 WEEK VRIJ OPEENS:

Normaal gesproken was er in een week vrij veel tijd gevuld met wekelijks dezelfde activiteiten, maar nu ik en geen school heb en mijn stage geen vaste dagen meer heeft zorgt het voor een hoop nieuwe vrijheid. Ja dat is zo maar toch zijn er veel dingen die ik  ‘moet’ doen in de tijd dat ik geen colleges heb. Stiekem hoop ik aller eerst dat het weer iets beter wordt dan dat de voorspellingen doen vermoeden.

Maar mocht dit niet het geval zijn dan zal ik veel tijd besteden aan mijn deadlines voor de laatste periode van het eerste schooljaar, mijn tentamens voorbereiden maar dit is natuurlijk niet het enige. Ik zal ook veel leuke dingen gaan doen. Zo ga ik vrijdag een dag richting Amsterdam samen met mijn vriend, erg gezellig! Heb ik zaterdag twee wedstrijden en is het zondag tijd voor familietijd want het is Moederdag!

En dan is daar de bonusweek die ik vrij ben! Yaay! Toch wel een klein vreugdedansje want fijn is het zeker. Er komen een aantal hectische weken aan dus kan het wel gebruiken. Deze week zal er veel tijd gevuld worden met het afronden van deadlines en tentamenstof samenvatten. Maar daarnaast ga ik hopelijk ook lekker veel sporten nu ik op elk moment van de dag kan, staan er spannende afspraken op de planning en ga ik lekker aan de slag op mijn werk!

En dan het laatste weekend van mijn minivakantie is het weekend waar er stiekem al het hele jaar naar wordt uitgekeken bij mij in de vriendengroep. Want er is Pinksteren. Dat betekent voor onze vereniging het weekend waarin het internationale toernooi weer los gaat barsten. Superleuk! Wat houdt dat toernooi in voor mijn weekend? Simpelweg: feesten, korfballen, bar diensten draaien en een en al gezelligheid!

Heb jij al leuke dingen gepland voor Pinksteren of gedaan met hemelvaart?

 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart