Avonturen en mijn 21 doelen!

Het is alweer eventjes geleden dat we hebben bijgepraat. Genoeg redenen om even te kijken wat er allemaal gebeurt is in de tussentijd. Kijk je mee?

Avonturen staan op punt van beginnen

Komend weekend is het eerste avontuur van 2018 gepland. Ik vertrek namelijk voor drie dagen richting Lissabon samen met mijn vader. Een nieuwe stad, nieuwe ervaringen en weer een van mijn doelen een stukje verder gevorderd. Want voor het geval je het gemist heb, ik wil elk jaar minimaal één nieuwe stad bezoeken dus deze kan ik afvinken voor 2018. Maar wie weet worden het er wel meer.

Daarnaast ben ik druk bezig met het waarmaken van dromen. Maar hoe of wat precies ga ik nog eventjes niet delen. Want het staat nog volledig in de steigers. Maar het avontuur of uitdaging is een beter woord staat op het punt van beginnen.

Doelen, jazeker!

Elk jaar stel ik mezelf een groot aantal doelen op zodat ik gericht kan werken naar de dingen die mij blij maken. Dus ook voor 2018 stond mijn lijstje klaar. Maar liefst 21 doelen voor mijn 21ste verjaardag. Maar hoe sta ik ervoor na het eerste kwartaal?

DOEL 1: Het behalen van het eerste jaar op mijn opleiding

Dit doel is goed op weg, de laatste periode is van start gegaan en na drie periodes zonder herkansingen zal het ook die laatste periode nog wel lukken toch? En daarnaast vind ik de opleiding nog altijd erg leuk en leerzaam. Dus dit eerste doel staat op het punt van slagen.

DOEL 2: Meer nieuwe steden ontdekken, zowel in Nederland als in het buitenland

Yaay reizen en ontdekken vind ik een van de leukste dingen die er zijn. Dus dit doel is echt op mijn lijf geschreven. Zo staat er voor volgende week Lissabon op de planning en in juli ga ik naar Kos. De rest van het jaar is nog een grote vraag wat betreft reizen of stedentripjes binnen Nederland. We gaan het zien!

DOEL 3: Het waarmaken van mijn droom, het hebben van een eigen bedrijf

Het bedrijf staat steeds meer in de steigers dus gaat het er dan toch nog komen? Ja het ziet er wel naar uit. Yaay! De afgelopen weken is het meer aanwezig dan ooit. Dit zorgt ervoor dat ik mijn droom elke dag iets meer waar maak. I love it! We gaan zien waar ik eind van het jaar sta.

DOEL 4: Heel veel foto’s maken!

Oei dit is iets wat iets minder goed gaat. De afgelopen tijd is het zo druk met andere zaken dat ik mijn fotocamera even weggelegd heb. Maar nu de zon weer om de hoek komt kijken is het tijd om het weer op te gaan pakken.

DOEL 5: Mijn blog verbeteren en uitbreiden

Jaa… dit doel is wel wat gevorderd. De onderwerpen zijn iets specifieker geworden, meer plezier en fotografie is verbeterd. Super fijn als je het mij vraagt. Maar ik wil nog steeds experimenteren met de lay-out, blogs en andere zaken wat betreft de blog.

DOEL 6: Een aantal nieuwe series bekijken

Series kijken vind ik nog steeds zo’n fijne ontspanning. De eerste series zijn gekeken; Girlboss is helemaal afgekeken. Maar ik ben tot de ontdekking gekomen dat er een nieuw seizoen van Jane the Virgin online staat. Dus tijd om ruimte te creëren in mijn agenda om het nieuwe seizoen te gaan kijken.

DOEL 7: Veel uurtjes genieten van het sporten

Dit doel gaat meer dan goed, ik heb zoveel lessen gevonden waar ik met veel plezier naartoe ga in de sportschool. Daarnaast wordt het steeds mooier weer wat ervoor zorgt dat ik vaker een wandelingetje ga maken. En korfballen niet te vergeten. Dus genoeg ruimte om af en toe mijn hoofd leeg te maken.

DOEL 8: Meer boeken lezen

Boeken lezen is wat ik zeker meer ben gaan doen afgelopen maanden. Heerlijk ontspanningsboeken maar ook veel boeken waar ik veel van leer en mezelf ontwikkel. Dus tijd om nog meer boeken te lezen dit jaar. Je vind ze allemaal in de categorie Boekenkast

DOEL 9: Nieuwe dingen leren door middel van workshops

Dit jaar heb ik hier al een goede start mee gemaakt, ik wil altijd nieuwe dingen leren of ondernemen. Dit jaar wil ik hier zeker mee doorgaan en niet alleen workshops vanuit school maar ook zelf op zoek. Fotografie gerelateerd of juist meer op de marketing! Een precies plan heb ik nog niet, maar dat ik workshops wil gaan volgen is één ding wat zeker is.

DOEL 10: Concert, festival of iets met muziek bezoeken

Dit is iets wat nog helemaal niet aan de orde is geweest, maar daarbij is ook nog niet het echte festival seizoen begonnen. Dus wie weet komt er nog iets op de planning?

DOEL 11: Meer ontspanningsuitjes plannen! 🙂

Ohja deze had ik ook nog. Dit is een van de doelen die ik wel probeer te doen, maar toch als een van de eerste verwaterd. Omdat ik er ook heel erg van geniet om dingen te ondernemen die niet gelijk ontspanning zijn. Maar misschien toch maar eens proberen.

DOEL 12: Zelf een fotograaf zijn van een fotoshoot

Het idee rondom de fotoshoot staat, maar de datum ontbreekt nog. Dus dat is iets waar ik zeker mee aan de slag wil want het lijkt mij zo tof om straks de foto’s in mijn handen te hebben die ik voor mensen heb gemaakt. Zo’n voldaan gevoel. 

DOEL 13: Mijn huisje echt thuis maken

Ja echt thuis is het inmiddels wel, althans het gevoel. Want de persoonlijke touch mist nog steeds wel een beetje als je het mij vraagt. Te weinig foto’s aan de muur, te weinig persoonlijke kenmerken te vinden. Dus daar is nog werk aan de winkel. Maar de eerste stappen zijn wel degelijk gezet.

DOEL 14: Aan mijn levensstijl werken

Om het sport en eet ritme aan te pakken ben ik op dit moment goed bezig, door hulp en support te zoeken heb ik al veel eerste stappen gezet. In een twaalfweeks programma hoop ik de eerste stappen te zetten die ik daarna zelf kan vasthouden. Hier later meer over. Sporten gaat met pieken en dalen, maar zeker de goede kant op. Steeds meer ritme, gewicht & daardoor vooruitgang en dat motiveert!

DOEL 15: Ritme aannemen waarbij ik mij beter voel

Dit ritme is er ook wel iets meer door het eten en sporten. Maar nog altijd ben ik iemand die alleen maar doorrent wanneer de agenda weer de hele week gevuld blijkt te zijn. Dus puntje van aandacht zeker weten, helaas. Wat zou ik hier toch af en toe iets beter in willen zijn.

DOEL 16: Meer spontane uitjes doen met vrienden

Oeeh deze gaat wel goed, spontaan toch samen eten met een vriendinnetje, drankje doen in de stad of iets anders. Maar het geeft zoveel voldoening om tijd te maken voor dit soort dingen. Dus hier ga ik zeker niet mee stoppen.

DOEL 17: Tekenen net als vroeger 

Dit is iets waar ik nog steeds een glimlach van krijg, maar niet de tijd kan vrijmaken om hiervoor te gaan zitten. Dus een tegenstrijdige gebeurtenis. Maar misschien toch maar kijken of ik mezelf er toe kan zetten om te kijken of ik het nog altijd zo leuk vind. We gaan het zien.

DOEL 18: Meer musea’s bezoeken

Nee, nog niet gelukt is de conclusie. Maar er staat een dagje Amsterdam en een weekend Lissabon in de planning dus wie weet wat we daar gaan doen. Ik vermoed zomaar een aantal culturele activiteiten.

DOEL 19: Op vakantie naar een nieuw land!

De zomervakantie staat gepland naar geen nieuw land maar wel een nieuw eiland, telt ook en klein beetje mee. Maar daar in tegen ga ik wel een stad bezoeken in een totaal nieuw land. Dus daardoor ga ik een totaal nieuwe cultuur leren kennen, ben erg benieuwd.

DOEL 20: Meer nieuwe recepten uitproberen

Nieuwe recepten in overvloed sinds ik op mezelf ben gaan wonen. Want! Er moet nu elke dag zelf gekookt worden en daarin tegen ben ik bezig met mijn lifestyle dus moet ik gevarieerder eten dan voorheen. Dus dit zit helemaal toppie!

DOEL 21: En als aller laatste genieten van alle kleine nieuwe dingen!

Aaah eigenlijk het aller belangrijkste doel want als ik dit elke dag doe dan ga ik me zoveel gelukkiger voelen. Dus al is het maar een zonnestraal op je gezicht of een knuffel van een dierbare, geniet ook van die kleine dingen. Dit maakt je een gelukkig mens. Dus hier ga ik zeker mee door en eigenlijk hoop ik dat ik nog iets meer ervan kan genieten dan ik nu al

Jullie zijn weer helemaal bijgekletst, dus ik zeg ‘ga aan de slag met je doelen, geniet van alle kleine dingen en we praten snel weer bij!’

De header is afkomstig van Unsplash

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart