Stage voorbij & nu?
De vier maanden bij MIEKinvorm zijn voorbij gevlogen en afgelopen maand heb ik alweer gedag gezegd. Althans niet helemaal! Maar daar later meer over.

Hoe waren de vier maanden stage?

Als ik terugkijk op de afgelopen maanden zijn de enige woorden die in mijn hoofd opkomen; blij, gezellig en super leerzaam. Want oh wat heb ik in die tijd een hoop voor ze kunnen betekenen en mijn eigen kennis verbreed. Superfijn om het te kunnen doen op een plek waar je je super goed voelt, leuk ontvangen bent en veel kansen krijgt. Oh en niet te vergeten een kantoor gevuld is met te gekke producten.

Wat zijn mijn plannen nu?

Ja en dan? Stage voorbij en dan is het moment daar om te bedenken wat je verder zou willen doen. Nu mijn stageperiode volledig is afgerond had ik opeens super veel tijd over. Tijd om dingen op te pakken waar ik al maanden mee rond loop en weken mee bezig ben als ik wil ontspannen. Maaar ik hou nog heel even mijn lippen op elkaar. Dus stay tuned.
Naast werken heb ik natuurlijke vele andere plannen. Het is tijd voor actie, want als ik mijn tentamens haal dan heb ik zomervakantie! Tijd om nieuwe dingen te doen, te werken & in overvloed te genieten van rust en doen waar ik zin in heb. Wat kijk ik er naar uit na het eerste jaar op het hbo. Over een tijdje wanneer alles zeker is zal ik gaan terugblikken op mijn eerste jaar op het hbo.

Wat staat er komende tijd op de planning?

Aangezien ik tot eind augustus vakantie heb is er opeens veel meer tijd. Althans zo ziet het er nu naar uit. Komende zomer wil ik mij heel graag bezig zijn met veel diverse dingen. Maar vooral alleen maar dingen waar ik erg blij van word. Zo denk ik eraan om veel te gaan doen met mijn fotocamera. Leuke plekken bezoeken, nieuwe technieken leren en een mooie bijkomstigheid is het creëren van ervaring en mooi beeldmateriaal. Naast fotografie wil ik veel tijd vrijmaken om te schrijven. Nieuwe categorieën lanceren, verbeteren en gewoon lekker doen! En niet te vergeten extra uurtjes doorbrengen in de sportschool.

Natuurlijk ga ik er ook nog eventjes tussenuit om tot rust te komen in de zon. Anderhalve week niks doen, genieten van de zon en nieuwe plekken zien. I love it!

Nu mijn jaar volledig is afgerond op nog twee resultaten na is er stiekem een last van mijn schouders. Waar kijk jij het meest naar uit als je straks je boeken dicht mag slaan?

Foto in de header is van Unsplash

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart