Jaa, ik ga het doen! Mijn dromen waarmaken staat vanaf nu bovenaan mijn to do lijst. Na de avond bij Rise & Shine is de knop definitief om. Dromen zijn er om waar gemaakt te worden. Dus dat ga ik dan maar eens doen. Bij Rise & Shine heb ik mijn ‘voorbeelden’ ontmoet en van hun de fijne kneepjes van het vak gehoord. Wil jij net als ik graag van deze drie girlbosses leren? Dan vind je hier mijn verslag van dit te gekke event!

Rise & Shine: female entrepreneurs

Ik ben dol op events en al helemaal als het gaat om de online wereld. Ik neem graag een kijkje bij andere bedrijven in mijn omgeving. Dus zo gezegd zo gedaan, dit was de ideale kans! Alle drie de sprekers volg ik al een lange tijd online via diverse kanalen. Deze ladies zijn dus geen onbekenden voor mij. Maar dat maakte het des te leuker om ze in real life ook te ontmoeten. De blog van Annemerel is een van mijn favoriete, waar ik regelmatig een kijkje neem. Aranka ken ik door haar té gekke sportkleding en Emilie is de oprichter van de te gekke kantoren genaamd Hastag Workmode. Het beloofde vooraf al een te gekke avond te worden.. En of dat het ook geworden is? I know!

Rise & Shine: female entrepreneurs

CitizenM Rotterdam

Citizen M was de perfecte locatie voor het evenement. Ik liep het hotel binnen en dacht wauw hier wil ik ooit wel een keer slapen. Te gek design, super modern en past daardoor perfect bij mijn style! Daarnaast heeft het hotel niet alleen een vestiging in Rotterdam, maar ook op plekken all over the world. Dus wie weet zorgt dit ervoor dat ik nog sneller hier daadwerkelijk een nachtje kan slapen. Ook dit voeg ik toe aan mijn bucketlist!

Rise & Shine: female entrepreneurs

Social Branding

De eerste ‘masterclass’ ging over social branding. Na een stage periode veel bezig te zijn geweest met social media voor een bedrijf was ik erg nieuwsgierig naar hoe je het kunt inzetten voor jezelf.  Deze ‘masterclass’ werd gegeven door een van mijn favoriete bloggers/vloggers Annemerel. Haar video’s zijn onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden dus dit maakte het zeker extra leuk om daar te zijn! Haar verhaal heeft mijn ogen geopend en mij anders laten kijken naar de online wereld. En niet te vergeten de 10 gouden regels van Annemerel om uniek te blijven online.

Rise & Shine: female entrepreneurs

Hashtag Workmode

Daarna was het tijd voor in mijn ogen het gaafste kantoor van Rotterdam. Ik ben dol op de instagram feed van Hastag Workmode. Het pand ziet er prachtig uit met te gekke ramen en niet te vergeten super mooie interieur en styling items. En wat een persoonlijkheid zit erachter dit bedrijf. Een vrouw die je een echte girlboss mag noemen. Ze barst van de ambities en dromen en heeft dit op een bijzondere wijze overgebracht. En ja, ze heeft mij stiekem overgehaald om nog meer te gaan voor mijn dromen. Op naar de route naar een echte girlboss!

Dromen waarmaken!

Na vele blogs met tips gelezen te hebben, bezoekje aan het pop-up store van Jogha mocht ik nu live business tips van Aranka krijgen. En ja als je de kans krijgt, doen! Want wat kan ze onwijs leuk maar duidelijk uitleggen wat de goede weg is naar het opstarten van een eigen onderneming. Naast het uitleggen van hoe je een eigen onderneming start is Aranka erg uitgesproken in wat ze vind namelijk; wil je iets, dan moet je het doen!?

Dus… zorgt dit ervoor dat ik nu toch echt de stoute schoenen heb aangetrokken en na deze te gekke avond heb besloten om mijn droom waar te maken en mijn eigen lifestyle blog te gaan starten. En onderweg uit te zoeken waar ik voornamelijk over wil schrijven. Daarnaast droom ook al een aantal jaar van een webshop met daarin eigen gemaakte ontwerpen op diverse manieren (kaarten, mokken en ga zo maar door). Dus ja het hoge woord is eruit en ik ga het doen!

Rise & Shine: female entrepreneurs

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart