mijn goals voor de maand: april

Maart is echt voorbij gevlogen. Niet heel gek als je een kijkje zou nemen in mijn agenda en ziet dat er daadwerkelijk iedere dag wel iets gepland stond. Maar niets te klagen want het waren veel leuke dingen. Tijd voor een nieuwe maand, die wel is waar alweer een week gevorderd is. Maar beter laat dan nooit! Tijd om mijn goals voor de maand: april te delen!

Kleine terugblik op maart

  • Stedentrip met mijn vader boeken
  • Meer tijd besteden aan fotografie
  • Meer zen-tijd inlassen
  • Bezighouden met mijn levenstyle
  • Regelmaat vasthouden als het gaat om het bloggen

Dit waren mijn goals aan het begin van maart. Ik kan er kort over zijn 3 zijn er totaal niet gelukt! Maar het positieve benaderen is wat ik het meest probeer te doen, dus let’s do that! Ik heb ondanks de drukte in maart er vaker bewust voor gekozen om even een stapje terug te doen. En even echt tijd voor mezelf in te lassen. Maar waar doelen zijn is ook altijd ruimte voor verbetering. Want laat ik eerlijk zijn, ik ben mezelf ook wel een aantal keer voorbij gelopen en dat ik aan het eind van de dag dacht; ik wil alleen nog maar slapen! Geen probleem, maar niet leuk! Daarnaast ben ik bewust bezig geweest met mijn levenstyle. Zo heb ik eindelijk mijn eeuwig uitgestelde onderzoek laten uitvoeren en ben ik in gesprek gegaan voor een speciaal programma wat ik ga volgen bij mijn sportschool. Later meer over!

Maar waar er dus maar twee doelen gelukt zijn, zijn er dus ook dingen mislukt.. Helaas wel! De stedentrip is nog niet geboekt en wordt ook geen Valencia maar hoogst waarschijnlijk Lissabon. Ook supertof! Mocht je tips hebben, let me know! Het regelmaat hebben jullie vast wel gemerkt, helaas.. Iets waar ik echt niet blij mee ben maar mijn aandacht was even ergens anders voor nodig. Iets wat ik in april hoop anders te doen. En ja meer tijd voor fotografie.. dat blijft een dingetje. Maart kende veel half-half dagen dus hopelijk laat april een hoop zonnestralen zien waardoor ik sneller met de camera op stap ga. Duim jij mee?

Mijn goals voor de maand: april

  • Nu wel de stedentrip vastleggen
  • De start maken met het aanpassen van mijn eetpatroon
  • Regelmaat creëren voor rust in mijn hoofd
  • En als laatste maar zeker niet de minste net als vorige maand; meer tijd voor bloggen & fotografie!

Niet teveel doelen voor de maand april. En omdat ik weet dat er weer heel veel nieuwe toffe dingen aankomen maar ook  om de druk niet te hoog te leggen. Maar laten we ook van april weer een te gekke maand gaan maken en op naar onze grote doelen. Tijd voor een nieuwe stap!

De afbeelding van de header is afkomstig van Unsplash

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart