mijn goals voor de maand: mei!

Alweer maand vijf op de kalender, de eerste week is alweer bijna voorbij maar geen reden om niet eens te kijken naar de doelen voor de maand mei. Een maand met focus op één belangrijk doel voor mij op dit moment dus laten we gaan beginnen. 

April, geslaagd?

  • Stedentrip met mijn vader boeken
  • Meer tijd besteden aan fotografie
  • Meer zen-tijd inlassen
  • Bezighouden met mijn levenstyle
  • Regelmaat vasthouden als het gaat om het bloggen

Dit waren nog even de doelen van april op een rijtje, scheelt weer hoef je niet terug te zoeken. Maar voor mezelf kijk ik elke maand opnieuw terug naar de doelen om te zien of ik de maand heb geslaagd of niet op dat vlak. Natuurlijk speelt er nog meer mee om een geslaagde maand te creëren. Maar de doelen zijn er niet voor niks.

De stedentrip is inmiddels meer dan geslaagd, want we zijn zelfs al weg geweest. Woensdag heb je de travel diary kunnen lezen, heb je hem gemist? Neem dan zeker een kijkje in onze stedentrip naar Lissabon.
Afgelopen maan heb ik niet heel erg op de fotografie gelet eigenlijk. Maar ongemerkt heb ik veel foto’s gemaakt voor Schatreijk en natuurlijk in Lissabon heb ik heel veel foto’s gemaakt. Maar voor mei staan er alweer wat fotografie dagjes gepland. Superfijn!
De zen-tijd is afgelopen maand eigenlijk best goed gegaan.. Tussen alle drukte door heb ik meer boeken gelezen dan ooit in een maand haha. En dit geeft zoveel ruimte in mijn hoofd voor alle andere dingen en een ander weetje nog; ik slaap veel beter er door. Dus dit ga ik zeker vast houden, het liefst met nog meer afwisseling tussen andere ontspanningsuitjes.
Mijn levenstyle heeft afgelopen vier weken een ware transformatie ondergaan. Ik ben begonnen met een coachtraject bij mijn sportschool, heb nieuwe groepslessen geprobeerd wat ervoor heeft gezorgd dat ik meer zin heb om ermee verder te gaan. Let’s do this!
Het bloggen is weer helemaal back in track. Elke week 3-4 blogs online zorgt voor veel voldoening, ideeën die eindelijk vorm krijgen maar ook daarnaast veel ruimte om mijn hoofd leeg te schrijven en verder te groeien. Yaay! 🙂

Mijn goals voor de maand: mei

Nu we een korte terugblik hebben gedaan naar de maand april is het tijd voor de nieuwe maand op de kalender. Voor de maand mei wil ik mij niet teveel op verschillende dingen richten. Want er is op dit moment één ding echt belangrijk voor mij. Oké natuurlijk niet helemaal want ik moet de quality time met vrienden en familie niet vergeten. Maar daarnaast is mijn focus op één doel. Namelijk het waarmaken van mijn droom. Het starten van een eigen bedrijf is al vaker voorbij gekomen in de nodige blogs, maar nu wil ik eindelijk echt gaan doen. Dit vraagt de nodige voorbereidingen en stappen. Dus mijn focus is duidelijk voor mei!

Maar hoe ga ik hieraan beginnen? In Lissabon heb ik op de momenten van ontspanning er eens goed over nagedacht. Het nieuwe werkboek van Babe you got this waar ik jullie vorige week meer over vertelde heeft gezorgd voor meer zicht heb op wat ik moet doen om het doel te bereiken. Dus tijd om deze bezigheden op papier te zetten en ervoor te gaan.

Let’s do this! Waar ga jij je in mei op focussen?

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart