Al maanden lang ben ik een vaste lezer en kijker bij de video’s en blogs Mascha (van Beautygloss). Niet alleen omdat ik haar tips erg fijn en handig vind, maar omdat ik kan genieten van wie ze is als persoon. Na een tijdje kwam ik erachter dat ze ook een boek is gaan schrijven. En niet één, maar twee. Dit komt nog eens goed uit nu lezen een van mijn favoriete bezigheden is in mijn vrije tijd. Ik zal jullie vertellen wat ik vind van haar boeken!

Te gekke verjaardagscadeautjes

Rondom mijn verjaardag afgelopen december vroegen twee vriendinnen aan mij wat ik wilde hebben als cadeautje. Toen dacht ik; ‘Dit is het juiste cadeautje voor hun, allebei één deel en dan kan ik ze allebei in een stuk uitlezen.’ Want na het lezen van de reviews over de boeken en verhalen van bekenden was ik erg benieuwd geworden. Zo gezegd zo gedaan. Na mijn verjaardag waren beide delen in huis (ik was happy!). Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft alles stil gelegen rondom mijn afstuderen en dus ook het lezen van deze twee nieuwe boeken. Maar tijdens mijn praktijkexamen leek lezen mij de perfecte ontspanning. Dit zorgde ervoor dat ik binnen twee weken beide boeken uit had *oeps*.  Ik zal jullie in deze blog graag willen vertellen wat ik van de boeken vond.

Happy life & Happy Love Life

Toen ik eenmaal begonnen was met lezen voelde ik mij gelijk betrokken bij haar verhaal. Alle persoonlijke verhalen werden erg goed overbracht. Door de manier van schrijven bracht ze goed haar emotie over. Dat is het geen waar ik erg blij van wordt als ik een biografie aan het lezen ben. Naast haar huidige leven waarvan natuurlijk veel online al te zien is in haar vlogs blikt ze in de boeken vooral terug op vroeger. Van haar leven als kind tot haar relatie. Zo kom je dus nog meer over haar te weten. Wat mij het meest bewonderd aan Masha is hoe ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Ze is één van de vrouwen die mij inspireert om te gaan voor wat ik leuk vind en te kijken wat ervan terecht gaat komen. Mijn eindconclusie over de boeken is: perfect voor de ontspanning, persoonlijke kijk in haar leven & veel plezier tijdens het lezen van haar boeken. Daarom raad ik het je zeker aan om te proberen!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart