club vers

Ja gezond eten buiten de deur wordt voor vele mensen gezien als lastig. Daarom ben ik weer gaan spotten bij jawel een gezonde hotspot. De naam verklapt het eigenlijk al; Club Vers in Den Haag! Tijd om een kijkje te nemen.

Vers is the best!

De eerste woorden die genoemd werden op de website van Club Vers trokken al mijn aandacht. Echt iets waar ik naar op zoek was. Een plek waar ik verantwoord kon genieten van een lunch buiten de deur met mijn broertje. De woorden luiden als volgt; ‘Bij Club Vers staan we voor vers, gezond maar bovenal lekker eten. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is een mooie bijzaak. Wij willen iedereen dan ook laten zien dat gezond eten gewoon echt lekker kan zijn! Is het nou voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke kopje koffie met gebak, wij doen het allemaal!’ Beter kon ik het niet krijgen zou je denken, nou de Instagram bekeken en ik was verkocht. Hier moest ik toch een keertje heen? JA!! Dus zo gezegd zo gedaan; broertje opgebeld en een afspraak gemaakt om samen te gaan buurten.

HOTSPOT: Club Vers

Jaa daar was de dag dan; op naar Club Vers. We hadden extra geluk want na dagen slecht weer, te verstaan onder regen & veel wind, was het eindelijk zonnig. De kans lieten we ons niet ontnemen om lekker op het terras nog wat Hollandse zonnestralen mee te pakken. Club Vers is een ideale locatie als je op zoek bent naar inspiratie op het gebied van interieur. Maar daarnaast is het ook een plek om inspiratie op te doen voor ontwerpen óf bloggen natuurlijk! Zo sprongen bij mij al bij binnenkomst de ‘Instagramproof’ plaatjes voorbij & de nodige blog ideeën. Ik kan er niks aandoen maar buitenshuis stromen de ideeën binnen. Oké genoeg gekletst over de inspiratiegolf die ik kreeg, op naar het menu! De menukaart bestond uit allday breakfast (perfect voor ontbijtliefhebbers zoals ik), lunch & zelfs diner! Je kunt al raden wat de basis was van de menukaart; vers & gezond! Perfect dus. Smoothie bowls, salades, broodjes, pancakes alles stond op de menukaart, wat betekend keuze voor iedereen! Laten we een kijkje nemen bij Club Vers binnen!

club vers club vers club versclub vers club versclub vers club versclub versclub vers

Op naar de volgende hotspot!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart