Sajoer in Rotterdam

Nieuwe hotspots spotten stond gepland voor deze zomer. De afgelopen weken heb ik een hoop leuke plekjes gevonden, dus het was de hoogste tijd om eens een kijkje te nemen. De hotspot waar ik al héél lang naartoe wilde was Sajoer! Zo gezegd zo gedaan!

Juice, smoothie & more!

Sajoer is een van de beste plekken in Rotterdam voor een echt gezonde lunch of een heerlijk ontbijtje. De menukaart bestaat voor 75% uit gerechten met fruit als basis. Dus ben je op zoek naar een vitaminedosis & een gezellig uitje,? Dan zit je hier goed! ‘Onze missie is de Rotterdamse burgers, toeristen, werklui, studenten en kinderen vitaler, gezonder & gelukkiger maken met de gezonde groente- en fruitsappen, salades, ontbijtjes en soepjes.’ staat op de website van Sajoer. En ja, dat is ook echt wat de zaak uitstraalt inclusief het personeel!

Hotspot: Sajoer in Rotterdam

Rotterdam is voor mij toch denk ik wel mijn tweede thuis. De stad waar ik mijn beide studies gevolgd heb (of ga volgen) & een plek waar ik graag heen ga met vrienden of familie. Maar tot voor kort was ik nog nooit bij Sajoer langs geweest. Schandalig eigenlijk, zeker als je al die overheerlijke foto’s voorbij ziet komen op Instagram … krijg ik er spontaan trek van hihi. Mijn eerste ervaring met Sajoer was erg goed! Wat een vriendelijk personeel en het plezier tijdens het werken straalt van iedereen zijn gezicht af. Dit maakt mijn uitje voor een ontbijtje of lunch buiten de deur al een stuk leuker. En naast het personeel (en niet te vergeten de inrichting van de zaak – helemaal vol met vers fruit & lekkere felle kleuren), was het eten ook echt super smaakvol en echte aanrader. Ik had gekozen voor de acai bowl! Volgende keer weer iets nieuws. Maar één ding is zeker kom je in Rotterdam ga zeker op bezoek bij Sajoer!

Sajoer in RotterdamSajoer in Rotterdam Sajoer in Rotterdam

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart