In de laatste weken van mijn bijna zes maanden durende zomervakantie was het tijd voor een moeder-dochter dagje. Dit keer stond Amsterdam op de planning! Super leuk, de dag was gevuld met een bezoekje aan de negen straatjes en natuurlijk nieuwe hotspots. Tijd voor deze te gekke plek!

PLUK AMSTERDAM!

Het is inmiddels een veel bekende naam als het gaat om te gekke plekjes in Amsterdam. Na een aantal maanden het Instagram-account te volgen greep ik mijn kans om samen met mijn moeder langs te gaan en zelf een kijkje te nemen. Je kunt er genieten van gezonde ontbijtjes, lunchen combineren met werkafspraken of  om te gekke goodies te kopen. Hierover later meer! Mijn moeder en ik maakte de keuze om bij PLUK te genieten van een verlaat ontbijtje. Voor mij een exotische smoothiebowl met homemade granola! Ik als yoghurtfan kon het natuurlijk niet laten om deze voor mij nieuwe variant van de smoothiebowl te proberen. En ja ook deze variant was geslaagd. Naast de overheerlijke gerechten op de menukaart heeft PLUK nog veel meer te bieden! Uiteraard een over the top inspirerend interieur als je het mij vraagt; vintage stoeltjes, te gekke rekjes aan de muur, een huiselijke sfeer & de te gekke fruit manden aan het begin van de winkel. De boodschap die PLUK wil overdragen luidt als volgt; ”Pluk staat voor leuke, vrolijke mensen die zichzelf willen trakteren en verwennen.” Nou ik zal eerlijk zijn, je kan jezelf goed trakteren bij PLUK. Een overheerlijk ontbijtje zoals ik deed of een heerlijk stukje taart, de keuze is er!

SHOP ALARM!

Naast de mogelijkheid om te kunnen eten & genieten bij PLUK hebben ze ook te gekke goodies. En ja, bij binnenkomst begonnen mijn handen te kriebelen. De goodies zijn op een speelse maar rustige manier verwerkt in de winkel. Ze hebben een breed assortiment, wat het nog lastiger maakt als je het mij vraagt om niks mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan; paspoort of telefoonhoesjes, tassen, notitieboekjes, servies maar ook verse producten als jam, koekjes en andere etenswaren *JAMMIE!*. Naast de winkel zijn de goodies ook vanuit huis te bestellen via de website, ideaal wanneer je net als ik niet om de hoek woont.

PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam PLUK amsterdam

Heb je binnenkort een dagje Amsterdam gepland? Ga dan zeker even een kijkje nemen! Ze zijn te vinden in de Reestraat nummer 19! 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart